Каква е любимата храна на водните зодии


Каква е любимата храна на водните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Скорпион

Скорпионите обичат калорични храни и често изпитват глад дори през нощта. Те стават тайно и си хапват от всичко, което видят в хладилника. Празният хладилник и липсата на лакомства могат буквално да ги ядосат и да ги изкарат извън нерви. Те обичат пикантна храна и не знаят как да се преструват, че са харесали ястието, ако не е така. Когато те се чувстват, че страдат от наднормено тегло, те веднага ще преминат към диетичното хранене.

Съвет: Избягвайте алкохол и калорична храна, и пийте много вода и чай всеки ден.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Рак

Представителите на тази зодия винаги намират време за добра храна. За тях качеството винаги е по-важно от количеството и повечето от тях трябва да запазят храната по разписание. Представителите на зодия Рак са традиционни хора, така че те обичат домашно приготвена храна. Когато те решат да си потърсят партньор в живота, никога не забравят да поставят способността за притогвяне на вкусна храна в  списъка с приоритетни критерии. Въпреки че те не обичат пикантна храна, често прекаляват с подправките в ястията, които приготвят.

Съвет: Бъдете внимателни, когато добавяте сол към храната си. Тази подправка може да стане най-лошият враг на тялото ви.

Риби

Рибите обичат да се наслаждават на храна и на всяка хапка. Те са наистина креативни, изпитват силна любов към храната и я ценят, като начин да обявят своята любов и да покажат на хората как се грижат за себе си. Недостатъкът е тяхната любов към алкохола, което има отрицателно въздействие върху здравето им.

Съвет: Пийте обилно вода и редовно яжте детокс храни.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама