Тези зодии ще спечелят много пари през декември


Тези зодии ще спечелят много пари през декември
Снимка: iStock/Guliver

В последния месец на година, астролозите обещават много хубави моменти, сбъднати мечти и реализирани цели. А за някои зодиакални знаци месецът ще донесе страхотни печалби и увеличение на финансовото състояние.

Овен

През декември представителите на зодия Овен ще се радват на солидна печалба, но те ще трябва да почакат малко. Всички печалби, които ще получат, включително и бонуси, най-вероятно ще се появят в края на месеца - през последната седмица. По това време представителите на знака могат да получат дори тринадесетата заплата, с която да покрият дълговете си, както и да си купят нещо само за себе си.

Сигурни сме, че след като получат парите, веднага ще се запътят към магазините, за да купят страхотни подаръци за близките, с които да ги зарадват по празниците. Бъдете внимателни, обаче, защото всички знаем, че януари е труден месец. Отделете си някой лев за този период.

КАКВО МИСЛЯТ ХОРАТА ЗА ВАС СПОРЕД ЗОДИЯТА ВИ

Стрелец

Ще получите страхотно предложение за допълнителна работа, която ще ви донесе страхотни доходи, така че не пропускайте шанса си. Не е изключено дори да смените сегашната си работа, с по-хубава, на която ще ви предложат много по-голяма заплата. При всички случаи ще трябва да работите усилено, за да направите добро впечатление на новите шефове и колеги. Важното е, че резултатите няма да закъснея и вие ще получите много добра сума пари още по средата на месеца. Ще имате възможност дори да направите някоя голяма покупка – нещо за дома, за децата, а защо не и нов автомобил.

Водолей

Помнете – с упоритост и постоянство всичко се постига. Факт е, че в началото на месеца Водолеите могат да изпитат някои проблеми с финансите, които по някакъв начин може да развалят настроението им. Но след това, вземайки се в ръце, засилвайки работата по проектите, с които се занимавате, ще спечелите много повече, отколкото сте си помисляли. Възможно е обаче да не се тревожите прекалено много за нещата. Успехът идва при вас, просто трябва още малко да потърпите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама