Хороскоп за днес, 10 декември 2023


Хороскоп за днес, 10 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии тази неделя, 10 декември 2023.

Овен

Добре е да приемете помощ и когато Луната е противоположна на Уран, вашите два дома на парите се чувстват притегнати един срещу друг. Може да почувствате, че искате да устоите на каквато и да е помощ в този момент, за да направите нещата сами. Но не е ли това сезонът? Цикълът на живота ви позволява да бъдете както милосърдни, така и смирени, даващи и получаващи. Нека светлината както на Луната, така и на непостоянния Уран ви научи да прегръщате и двете динамични енергии.

Телец

Вашата блестяща и динамична личност може да разклати лодката в отношенията точно сега поради вашата непредсказуема енергия. Уран във вашия сектор за личностно развитие ви дава допълнителен ентусиазъм, който ще искате да реализирате чрез упражнения, тренировка или правейки нещо, което държи тялото ви заето. Луната ще бъде противоположна на Уран, което означава, че нещо може да повлияе на партньорството по негативен начин, ако проектирате тревожност към половинката. Ключът към вашия успех? Осъзнатост.

Вижте още: Тези 3 зодии ще спечелят голяма сума пари до края на декември 2023

Близнаци

Близнаци, време е да сложите край на неоправданите очаквания. Понякога едно очакване е неудовлетворено, защото е било нереалистично в началото. През последния месец от годината използвайте деня, за да обмислите какво работи и какво не работи. Може да ви е по-лесно да се откажете от няколко неща в живота си, които не са предназначени да бъдат, особено докато Уран е във вашия дом на финалите.

Рак

Любов ли е или приятелство? Идеята да се влюбите в някого от работа може да се е появила този месец, но има малко пробуждане, което може да се прояви тази неделя, което ще ви помогне да видите, че това не е това, от което се нуждаете в живота си в момента. Чудесен ден да позволите на логиката да победи и на ума ви да управлява сърцето ви. Използвайте това време, за да забавите нещата, за да можете да разберете всичко.

Лъв

Лъвове, имате силни чувства за това какво сте способни да направите и да дадете на семейството си, но работата и може би парите, които очаквате да дойдат от нея, не са сигурни в момента. Това е добър момент наистина да обмислите финансовия си план. Добър ден е да подредите тези мисли и да ги съобщите на другите, така че всички да знаят какво искате да правите през празничния сезон.

Дева

Имате толкова много да кажете и все пак може да няма подходящ момент или възможност да изразите чувствата си. Наличието на малко организираност може да опрости един труден разговор и да ви даде структурата, от която се нуждаете, за да споделите мнението си.

Везни

Изненада. Може да сте щастливият получател на някакъв вид подарък, като пари или предмет за спомен от член на семейството. Луната, противоположна на Уран във вашия сектор на тайни и активи, също може да показва потенциална загуба, когато става въпрос за ценни предмети. Бъдете внимателни с неща, които имат ценна стойност за вас.

Скорпион

Скорпиони, това, което искате и което някой може да ви даде, може да е невъзможно. Уран във вашия сектор на взаимоотношения продължава динамично взаимодействие в партньорствата в момента. Докато Луната е във вашия знак, може да сте склонни да бъдете свръхчувствителни, така че се опитайте да не реагирате твърде остро, ако нещо негативно се случи днес. Това може да е мимолетен инцидент, преценете емоциите си и използвайте здравия разум.

Вижте още: Ето какви сте били в миналия си живот според зодията ви

Стрелец

По време на транзита на Луната срещу Уран може да побързате да откъснете хората и да ги премахнете от живота си завинаги. Не е лесно да се справите със силни емоции, когато те са предизвикани от радикален транзит на Уран, обаче, този ден може да е един от онези дни, в които решавате, че всъщност не ви пука какво ще се случи. Ще искате да направите това, което желаете, и да се справите с последствията по-късно.

Козирог

Козирози, приятел може да ви изпраща сигнал, че би искал да ви обича по романтичен начин и това може да е внезапна изненада, която е едновременно ласкателна и шокираща. Може да се чувствате или да не се чувствате по същия начин и е важно да се отбележи, че тази енергия ще премине към средата на следващата седмица. Ако не търсите краткотрайна връзка или не сте сигурни, помислете дали да не изчакате, за да видите как се чувствате по-късно. Времето може да ви помогне да решите дали искате да дадете зелена светлина на потенциална връзка.

Водолей

Днес ще сте на любовна вълна и всичко, за което ще мислите, ще бъде свързано с половинката ви. Неделята е прекрасен ден да се насладите на отношенията си в уюта на дома, правейки нещата, които и двамата обичате. Не пестете усилия, за да доставите наслада и радост на човека, когото обичате, той със сигурност ще го оцени.

Риби

Знанието и стабилното образование са сила и когато Луната е противоположна на Уран, може да сте нетърпеливи да споделяте съвети, да давате полезни предложения и да помагате на другите. Това може да бъде както проклятие, така и благословия. Не забравяйте да наблюдавате околните, когато говорите, за да проверите как върви разговорът. По-деликатен подход също може да бъде полезен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама