Ето какви сте били в миналия си живот според зодията ви


Ето какви сте били в миналия си живот според зодията ви
Снимка: Istock

Астролозите дават отговор на един въпрос, който всеки човек се е задавал поне веднъж: "Какъв съм бил в миналия си живот?".

Овен

В този живот вие сте благословени с непоклатима воля, безстрашна решителност и способност да стоите начело на всяка група. Това са все качества, останали от миналия ви живот, в който със сигурност сте били завоевател и военачалник като Александър Велики или Наполеон. Подобно на Овена, военните лидери не се обезсърчават, те ще упорстват, когато става дума за целите им и винаги ще стигат до края.

Телец

Вие сте човек, който цени комфорта, лукса, елегантността и артистичността в този живот. Може би защото знаете всичко от някъде в минал живот, където сте били художник като Микеланджело, Леонардо да Винчи или Пикасо. Вашето силно чувство за естетика и красивото предполага, че някога сте създавали произведения на изкуството, които вдъхновяват поколения хора.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 4-8 декември 2023

Близнаци

Вие сте социална пеперуда. Обичате да излизате, да правите забавни неща, да се срещате с много други хора, така че е очевидно, че в минал живот сте били в шоубизнеса и сте били звезда като Мерилин Монро или Елвис Пресли. Ето защо толкова много искате да публикувате в социалните мрежи днес, защото всъщност никога не сте забравили колко страхотно е чувството да имаш цялото внимание върху себе си.

Рак

Вие сте известни със своята безкористна природа. Действате по-често от сърце, отколкото от логика. Вие се грижите за другите хора и знаете как да разпознавате нуждите на тези около вас, които са в беда. Вероятно сте практикували медицина и сте спасявали човешки животи в минал живот.

Лъв

И в този живот искате да привлечете вниманието на другите, искате да ви се възхищават и да ви завиждат. Вие сте изпълнени със самочувствие и обожавате максимално блясъка, лукса и хедонизма. За вас просто не е вярно, че животът се състои от малки неща. В минал живот много вероятно сте били член на аристокрацията, родени със златна лъжица в устата и наслаждаващи се на всички радости на живота.

Дева

Имате страхотна работна етика, несравнима с другите зодии. Имате фокус върху работата, върху постигането на цели и подходът ви към живота е логичен и рационален. Тези навици са останали от миналия ви живот, в който сте били банкер. 

Везни

В този живот сте дипломатични, умеете да се адаптирате отлично към ситуацията, хората и това, което казвате, винаги е някак си "на място". Вярвате, че не лъжете, а само елегантно заобикаляте истината, за да избегнете конфликти или да постигнете някоя от целите си. С такъв характер е сигурно, че в минал живот сте бил политик.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 4-10 декември 2023

Скорпион

Още в този живот вие сте дълбоки и потайни, можете да проникнете в скритите мисли и намерения на другите и ако някой ви се обиди, ще го преследвате до края на света. Това са все черти, останали от минал живот, в който сте били таен шпионин, човек, който наблюдава какво прави врагът.

Стрелец

Стрелците повече от всички знаци на Зодиака се стремят към приключения в живота. Често бягате от любовта, сериозните връзки и обвързването, защото не искате никой да ограничава свободата или страстите ви. Този бунтарски начин на живот и скитанията са останали от миналия ви живот на номадски воин. Той нямаше дом никъде. Следователно, дори в този живот, вие се страхувате от всяка форма на привързаност, било то към място или към хора.

Козирог

Силата и амбицията свързваме със зодия Козирог. Тъй като познавате себе си, нямате проблем да жертвате или да се откажете от нещо за големи постижения в бъдеще. Само онези, които някога са били императори и крале, имат това ниво на самодисциплина, придържане към правилата, но също и чувство за авторитет, на което все още се радвате в обществото днес.

Водолей

Основните революционери на хороскопа винаги са една крачка пред времето и съвременниците си. Интересувате се сериозно от теми като изграждането на по-добро общество, проблема с климатичните промени или изкуствения интелект. Поставянето на интересите на обществото и човечеството на първо място е просто навик, който носите от минал живот, когато сте били учен или новатор. Може да сте били Никола Тесла или Мария Кюри в минал живот.

Риба

Вие сте изпълнени със симпатия и състрадание и можете перфектно да разбирате мислите и чувствата на другите хора. Имате въображение и романтика. Значи в миналия си живот сте били поет с разбито сърце, който е написал и изпял най-красивите любовни стихове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама