Ето какви сте били в миналия си живот според зодията ви


Ето какви сте били в миналия си живот според зодията ви
Снимка: Istock

Астролозите дават отговор на един въпрос, който всеки човек се е задавал поне веднъж: "Какъв съм бил в миналия си живот?".

Овен

В този живот вие сте благословени с непоклатима воля, безстрашна решителност и способност да стоите начело на всяка група. Това са все качества, останали от миналия ви живот, в който със сигурност сте били завоевател и военачалник като Александър Велики или Наполеон. Подобно на Овена, военните лидери не се обезсърчават, те ще упорстват, когато става дума за целите им и винаги ще стигат до края.

Телец

Вие сте човек, който цени комфорта, лукса, елегантността и артистичността в този живот. Може би защото знаете всичко от някъде в минал живот, където сте били художник като Микеланджело, Леонардо да Винчи или Пикасо. Вашето силно чувство за естетика и красивото предполага, че някога сте създавали произведения на изкуството, които вдъхновяват поколения хора.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 4-8 декември 2023

Близнаци

Вие сте социална пеперуда. Обичате да излизате, да правите забавни неща, да се срещате с много други хора, така че е очевидно, че в минал живот сте били в шоубизнеса и сте били звезда като Мерилин Монро или Елвис Пресли. Ето защо толкова много искате да публикувате в социалните мрежи днес, защото всъщност никога не сте забравили колко страхотно е чувството да имаш цялото внимание върху себе си.

Рак

Вие сте известни със своята безкористна природа. Действате по-често от сърце, отколкото от логика. Вие се грижите за другите хора и знаете как да разпознавате нуждите на тези около вас, които са в беда. Вероятно сте практикували медицина и сте спасявали човешки животи в минал живот.

Лъв

И в този живот искате да привлечете вниманието на другите, искате да ви се възхищават и да ви завиждат. Вие сте изпълнени със самочувствие и обожавате максимално блясъка, лукса и хедонизма. За вас просто не е вярно, че животът се състои от малки неща. В минал живот много вероятно сте били член на аристокрацията, родени със златна лъжица в устата и наслаждаващи се на всички радости на живота.

Дева

Имате страхотна работна етика, несравнима с другите зодии. Имате фокус върху работата, върху постигането на цели и подходът ви към живота е логичен и рационален. Тези навици са останали от миналия ви живот, в който сте били банкер. 

Везни

В този живот сте дипломатични, умеете да се адаптирате отлично към ситуацията, хората и това, което казвате, винаги е някак си "на място". Вярвате, че не лъжете, а само елегантно заобикаляте истината, за да избегнете конфликти или да постигнете някоя от целите си. С такъв характер е сигурно, че в минал живот сте бил политик.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 4-10 декември 2023

Скорпион

Още в този живот вие сте дълбоки и потайни, можете да проникнете в скритите мисли и намерения на другите и ако някой ви се обиди, ще го преследвате до края на света. Това са все черти, останали от минал живот, в който сте били таен шпионин, човек, който наблюдава какво прави врагът.

Стрелец

Стрелците повече от всички знаци на Зодиака се стремят към приключения в живота. Често бягате от любовта, сериозните връзки и обвързването, защото не искате никой да ограничава свободата или страстите ви. Този бунтарски начин на живот и скитанията са останали от миналия ви живот на номадски воин. Той нямаше дом никъде. Следователно, дори в този живот, вие се страхувате от всяка форма на привързаност, било то към място или към хора.

Козирог

Силата и амбицията свързваме със зодия Козирог. Тъй като познавате себе си, нямате проблем да жертвате или да се откажете от нещо за големи постижения в бъдеще. Само онези, които някога са били императори и крале, имат това ниво на самодисциплина, придържане към правилата, но също и чувство за авторитет, на което все още се радвате в обществото днес.

Водолей

Основните революционери на хороскопа винаги са една крачка пред времето и съвременниците си. Интересувате се сериозно от теми като изграждането на по-добро общество, проблема с климатичните промени или изкуствения интелект. Поставянето на интересите на обществото и човечеството на първо място е просто навик, който носите от минал живот, когато сте били учен или новатор. Може да сте били Никола Тесла или Мария Кюри в минал живот.

Риба

Вие сте изпълнени със симпатия и състрадание и можете перфектно да разбирате мислите и чувствата на другите хора. Имате въображение и романтика. Значи в миналия си живот сте били поет с разбито сърце, който е написал и изпял най-красивите любовни стихове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама