Хороскоп за днес, 10 септември 2023


Хороскоп за днес, 10 септември 2023
Снимка: Istock

Овен

Тази неделя може да си спечелите титлата всезнайко. Помислете добре имате ли нужда от точно това. Имате много други качества.

Телец

Днес не е най-подходящият ден за правене на планове, особено далечни. Те едва ли ще бъдат оправдани и денят ще бъде загубен.

Близнаци

През този ден ще бъдете обнадеждени. Търсете смисъла във всичко около себе си. Не се отказвайте лесно. Ще успеете.

Рак

През този ден бъдете малко по-подозрителни от обикновено. Не се обвинявайте в параноя. Наблюдавайте внимателно, но без да реагирате.

Лъв

Денят ще е противоречив. Всъщност всичко ще зависи от това от какъв ъгъл гледате на нещата. А те може да бъдат много по-розови, отколкото си представяте.

Дева

Днес се съсредоточете само върху вашите желания. Сега не е моментът да угаждате на всеки, а и не трябва.

Везни

Тази неделя нищо няма да застане между вас и изпълнението на вашите желания. Не забравяйте за чувството си за хумор  - то ще ви спаси от недоразумения.

Скорпион

Днес ще имате реален шанс да накарате другите да играят по вашата свирка. Можете да извлечете голяма полза от това обстоятелство.

Стрелец

Това е ден, в който късметът ще ви се усмихне ненадейно. Това е знак да не губите надежда, каквото и да се случва.

Козирог

Днес в хода на събитията ще настъпят драстични промени, които няма как да не ви засегнат. Със сигурност те ще бъдат приятни.

Водолей

Тази неделя бъдете търпеливи и добронамерени. Не се карайте с никого. Помислете дали не искате прекалено много и дали няма останете с много малко.

Риби

Днес може да разберете, че сте грешали в мнението си за даден човек. В това няма нищо страшно. Просто продължете напред.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама