Ретрограден Юпитер до 30 декември, ето какво да очакваме


Ретрограден Юпитер до 30 декември, ето какво да очакваме
Снимка: PIRO / Pixabay

Юпитер е планетата на експанзията, така че докато се движи ретроградно, той има тенденция да „разширява“ проблемите, които изискват нашето внимание.

Ето как ще ни въздейства енергията ретрограден Юпитер в Телец, от 4 септември до 30 декември.

Юпитер обикновено се смята за планетата на светлината, но има и тъмна страна. Това е планета на разширяване и точно, както може да разшири нашите желания и мечти, може също да разшири нещата, които не искаме да виждаме, нещата, които бутаме под килима, защото са твърде болезнени или неудобни да мислим за тях.

Ретрограден Юпитер може да ни насочи към тъмната страна на ситуация, пред която сме изправени, лоша връзка, която култивираме, или негативни аспекти на нашата психика. Позволява ни да видим повече детайли, по-голяма перспектива и по-дълбока истина. Колкото повече виждаме, толкова по-вероятно е да разберем цялата ситуация по-ясно и да се съсредоточим върху детайлите.

Ретрограден Юпитер в Телец, от друга страна, ще разшири това, върху което трябва да се съсредоточим, но вероятно ще подчертае и финансовото ни състояние.

Юпитер в Телец бележи времето за правене на планове за бъдещето, особено що се отнася до нашите финанси. Неговата енергия допринася за надежден и стабилен растеж, така че се опитайте да мислите в тази посока. Но ретроградният Юпитер в Телец също може да повлияе на чувствата ни за самооценка и стойност. Какво решаваме да оценим? Може да открием, че това, което ценим, и нещата, върху които се фокусираме, се променят в момента, за да се приведат в съответствие с визията за нашия живот и бъдеще.

Всички ретроградни периоди изискват да погледнем назад към миналото, да оценим и преразгледаме неща, които все още изискват нашето внимание. Ако нещо значимо се е случило в живота ви през предходния период, очаквайте то да стане отново актуално. Не бързайте да намерите най-лесния начин за решаване на проблема, фокусирайте се върху детайлите – когато погледнете по-голямата картина на ситуацията, решението ще се появи от само себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама