Хороскоп за днес, 11 декември 2023


Хороскоп за днес, 11 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии този понеделник, 11 декември 2023.

Овен

Никога не сте твърде стаи, за да научите нещо ново, Овни, и ако сте си мислили да се върнете на училище, това може да е чудесен момент да кандидатствате. Луната навлиза в Стрелец, активирайки вашия сектор на образование и академично обучение. Разгледайте програмите в различни университети или пък онлайн курсове, които биха ви били интересни.

Телец

Бихте могли да откриете нещо, което не сте знаели, свързано с инвестиции или неща, които получавате от други хора. Луната навлиза в Стрелец, активирайки вашия сектор от споделени ресурси и тайни. През следващите няколко дни внимавайте кого и какво разкривате на другите, освен ако не е нещо, което нямате нищо против хората да знаят. Клюките могат да бъдат проблем в този момент.

Близнаци

Бъдете отворени. Прозрачността винаги е добро нещо, така че разговор или необходимост от проучване на нови идеи може да се появи на хоризонта през следващите няколко дни. Луната навлиза в Стрелец, активирайки вашия сектор на връзки и бизнес партньорства.

Вижте още: Годишен хороскоп за 2024 за зодия ОВЕН

Рак

Промяната е хубаво нещо. Време е да прецените цялостната си физическа форма и нещата, от които се нуждаете, за да бъдете възможно най-добрите. Луната навлиза в Стрелец, активирайки вашия сектор на рутината и здравето. Ако сте се борили с извършването на промени, които сте обещали на себе си, използвайте следващите няколко дни, за да намерите партньор, които да ви мотивира. Можете да напишете писмо до бъдещото си аз и да го поставите на място, където можете да го видите. 

Лъв

Сърцето ви може да е изпълнено с емоции, които сте искали да изпитате толкова дълго време. Днешната Луна навлиза в Стрелец, активирайки сектора ви на страст и романтика. Ако сте искали да купите цветя за някого, включително за себе си, помислете дали да вземете букет тази вечер. Планирайте приятна вечеря за вас и половинката ви и помислете какви романтични неща можете да правите в бъдеще заедно през 2024 г.

Дева

Време е да отпразнувате семейната връзка и да прекарате време с хората, които обичате най-много. Луната навлиза в Стрелец, активирайки вашия сектор на дома и семейството. Какви са вашите семейни традиции? Запишете ги и поканете другите да споделят собствените си спомени с вас. Използвайте това време, за да се запознаете отново с вашата история и родословие.

Везни

Говорете, Везни. Невинаги е лесно да бъдете честни, но ако има нещо, което трябва да кажете, сега е моментът да го направите. Луната навлиза в Стрелец, активирайки вашия сектор на комуникация. Има много начини за предаване на съобщение. Можете да казвате нещата устно, да правите намеци или да действате. 

Скорпион

Благодарете, Скорпиони. Финансовата ви картина започва да се подобрява и започва с благодарност за това, което вече имате. Луната влиза в Стрелец, активирайки вашия сектор на парите и личната собственост. Направете инвентаризация на всички подаръци, които сте получили през тази година. Помислете за вашите благословии и въпреки че този празничен сезон има тенденция да набляга на даването на подаръци, помислете колко безплатни имате.

Вижте още: Ето какви сте били в миналия си живот според зодията ви

Стрелец

Можете да правите страхотни неща, Стрелци. Време е да се погрижите за себе си по същия начин, по който често го правите за другите. Луната навлиза в знака ви, Стрелци, активирайки вашия сектор на личностно развитие и идентичност. През това специално време от годината, когато настъпва вашия рожден месец, е идеалният момент да преоткриете себе си. Помислете върху това, в което се справяте добре и какво бихте искали да промените. Предизвикайте себе си и запишете нови цели.

Козирог

Нямате нужда от такъв негативизъм в живота си, Козирози. Когато видите нещо, което смятате за токсично, може да нямате толерантността да чакате дали ще се подобри. Луната навлиза в Стрелец, активирайки вашия сектор от скрити врагове. Обърнете внимание, включително хората, за които знаете, че не ви влияят добре и нямат намерение да се променят. Попитайте дали наистина се нуждаете от тях и ако е възможно решете как да промените нещата, така че да минимизирате влиянието им в живота си.

Водолей

Излизайте и се срещайте с хора, Водолеи. Време е да общувате повече и можете да започнете онлайн, ако не знаете откъде да стартирате. Луната навлиза в Стрелец, активирайки вашия сектор на мрежи и бизнес съюзи. 

Риби

Имате толкова много да предложите на света, включително. Готови сте да блеснете и да дадете всичко от себе си на работа, особено когато Луната навлезе в Стрелец, активирайки сектора ви на кариера и социален статус. Това е чудесен момент да помислите за бъдещите си кариерни цели, включително какво бихте искали да правите през следващите 5 до 10 години. Напишете личен план за развитие със стъпки за действие, за да имате по-голям фокус.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама