Хороскоп за днес, 11 февруари 2024


Хороскоп за днес, 11 февруари 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази неделя, 11 февруари 2024, според зодията

Овен

През този ден вашата вяра в доброто ще направи чудеса. Подкрепяйте партньора си, дори това да ви струва прекалено скъпо.

Телец

Тази неделя, Телци, не пестете добрите думи. Както за другите, така и за себе си. Сега бъдете максимално добронамерени към всички.

Близнаци

През този ден очаквайте придобивка. Каквато и да е тя - ще ви донесе голяма радост. Вечерта не оставайте у дома - забавлявайте се.

Вижте още: Край на проблемите! Тези зодии теглят щастливата карта през февруари

Рак

Днес, Раци, ще получите повече, отколкото сте очаквали. Не проявявайте излишна скромност, всичко което имате ще го заслужили. Благодарете и продължете напред.

Лъв

През този ден, Лъвове, ще е много важно да сте откровени и разумни. Бъдете себе си. Това ще бъде оценено от останалите и ще ви даде шанс за развитие.

Дева

Тази неделя ще искате да поучавате някого, но най-добре не го правете. Това е ден за взаимност и разбирателство. Не проявявайте ревност.

Вижте още: Китайски хороскоп за 2024: Какво очаква 12-те зодии през годината на Дракона

Везни

Тази неделя вашите знания и умения ще бъдат високо ценени. Разгърнете целия си потенциал, за да бъдете забелязани от когото трябва.

Скорпион

Днес не стойте на едно място, бъдете активни, разхождайте се, не ползвайте асансьора. Ще ви е от полза и гимнастика, но ако отдавна не сте правили.

 

Стрелец

През този ден вашата искреност ще ви спечели много повече, отколкото фалшивата любезност. Бъдете себе си, сега това ще е във ваша полза.

Козирог

Тази неделя, Козирози, е ден за борба със самите вас. Бъдете напълно искрени със себе си. Времето, което бихте загубили в нереална оценка би било важно за ваши други дейности.

Водолей

Днес бъдете честни със себе си, за да може да получите това, което искате. Завишените представи може да доведат до получаване по-малко. Не си заслужава разочарованието.

Риби

През този ден ще се учудвате на какво сте способни. Това е ден, в който ще разберете, че може да си поставяте все по-високи цели, които ще преодолявате с лекота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама