Хороскоп за днес, 11 февруари 2024


Хороскоп за днес, 11 февруари 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази неделя, 11 февруари 2024, според зодията

Овен

През този ден вашата вяра в доброто ще направи чудеса. Подкрепяйте партньора си, дори това да ви струва прекалено скъпо.

Телец

Тази неделя, Телци, не пестете добрите думи. Както за другите, така и за себе си. Сега бъдете максимално добронамерени към всички.

Близнаци

През този ден очаквайте придобивка. Каквато и да е тя - ще ви донесе голяма радост. Вечерта не оставайте у дома - забавлявайте се.

Вижте още: Край на проблемите! Тези зодии теглят щастливата карта през февруари

Рак

Днес, Раци, ще получите повече, отколкото сте очаквали. Не проявявайте излишна скромност, всичко което имате ще го заслужили. Благодарете и продължете напред.

Лъв

През този ден, Лъвове, ще е много важно да сте откровени и разумни. Бъдете себе си. Това ще бъде оценено от останалите и ще ви даде шанс за развитие.

Дева

Тази неделя ще искате да поучавате някого, но най-добре не го правете. Това е ден за взаимност и разбирателство. Не проявявайте ревност.

Вижте още: Китайски хороскоп за 2024: Какво очаква 12-те зодии през годината на Дракона

Везни

Тази неделя вашите знания и умения ще бъдат високо ценени. Разгърнете целия си потенциал, за да бъдете забелязани от когото трябва.

Скорпион

Днес не стойте на едно място, бъдете активни, разхождайте се, не ползвайте асансьора. Ще ви е от полза и гимнастика, но ако отдавна не сте правили.

 

Стрелец

През този ден вашата искреност ще ви спечели много повече, отколкото фалшивата любезност. Бъдете себе си, сега това ще е във ваша полза.

Козирог

Тази неделя, Козирози, е ден за борба със самите вас. Бъдете напълно искрени със себе си. Времето, което бихте загубили в нереална оценка би било важно за ваши други дейности.

Водолей

Днес бъдете честни със себе си, за да може да получите това, което искате. Завишените представи може да доведат до получаване по-малко. Не си заслужава разочарованието.

Риби

През този ден ще се учудвате на какво сте способни. Това е ден, в който ще разберете, че може да си поставяте все по-високи цели, които ще преодолявате с лекота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама