Хороскоп за днес, 11 януари


Хороскоп за днес, 11 януари
Снимка: iStock

Овен

Днес е критичен ден за семейните ви отношения. Може да възникнат конфликти заради неспособността ви да погледнете реално на нещата.

Телец

Днес Съдбата ще ви поднесе неочаквано любовно приключение. Може и да срещнете някого, за когото сте си мислили през последните дни.

Близнаци

Денят е добър за бизнес начинания. Помислете кой от роднините ви би могъл да се  включи в дейността или да ви подпомогне финансово.

Рак

Този вторник не се притеснявайте от нищо, което се случва. Колкото и странни да ви се виждат събитията - вярвайте в доброто. То непременно ще се случи.

РУНИЧЕСКИ ХОРОСКОП ЗА 2022

Лъв

Днес се пазете от изкушения. Опитайте се да се въздържите от удоволствията, които ви примамват точно в този ден. Това означава, че ще трябва да контролирате и емоциите си.

Дева

Днес ще бъде един  добър ден за вас от финансова гледна точка. Ако за днешния ден сте планирали финансови сделки – действайте смело.

Везни

Това е противоречив ден. Очакват ви някои предизвикателства, които може да ви се сторят прекалено сложни.

Скорпион

Днес не ви е силен ден. Трябва да бъдете внимателни във финансовите си действия. Рискувате да претърпите загуби в това отношение.

Стрелец

Днес не давайте пари назаем или обещания за финансова подкрепа на ваши близки и роднини. Проверете още веднъж семейния бюджет и преразгледайте сумата за джобни, които давате на децата

Козирог

Днес най-сетне ще може да си отдъхнете. Нещо повече ще се почувствате удовлетворени емоционални. Ще срещнете топлота и разбиране.

Водолей

Днес ще ви се струва, че може да поемете всички задължения на света. Това обаче не е така. Бъдете особено внимателни в обещанията, които давате към партньора си.

Риби

Денят е добър за правене на равносметка, планиране и духовно прочистване. Може да навестите ваш възрастен роднина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама