Рунически хороскоп за 2022 година


Рунически хороскоп за 2022 година
Снимка: iStock/Guliver

Руническият хороскоп е един от най-точните, като някои споделят, че е далеч по-точен от астрологията, стига човек да може да разчита правилно руните. Ето какво вещае той за отделните знаци през 2022 година.

Овен

В началото на годината ще можете да поставите основите на успешни събития в бъдеще, да установите връзки и да планирате важни постижения. В края на годината ще имате потенциал за успех.

Телец

Очакват ви страхотни перспективи, които ще се състоят от творчески възможности и шансове да покажете способностите си по най-добрия възможен начин.

Близнаци

В началото на годината са възможни са неочаквани събития. Ще имате отлични перспективи за реализиране на най-смелите си мечти.

КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ ВИ ЦВЕТОВЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Рак

В началото на годината промените са малко вероятни. Започнатите по-рано дела ще продължат своя курс. 2022 година е време на победи.

Лъв

За вас това е период на добри възможности за партньорство, обединяване със съмишленици за постигане на обща цел. Освен това ще имате успех в личните отношения.

Дева

Ще ви се отдаде възможност за придобиване на недвижими имоти. Планирайте покупките си, купете си нещо, което отдавна искате и имате нужда от него.

Везни

Руните съветват да избягвате планирането на сделки с недвижими имоти, а да заложите на повече време със семейството си.

Скорпион

Способностите ви може да бъдат високо оценен. Ще имате възможност да покажете най-добрите си страни и да постигнете успех.

Стрелец

Възможни са внезапни промени, които отварят пред вас неочаквани перспективи. Бъдете готови да ги използвате навреме, без да пропускате своя шанс.

Козирог

Новите дела ще ви донесат успех. Не се отказвайте от пътувания, пътищата ви се отварят в най-широкия смисъл на думата.

Водолей

Имате възможност да постигнете много, използвайки таланта си. Разчистете пътя си, време е да създадете място за бъдещи постижения.

Риби

В началото на годината очаквайте успех, свързан с материалното богатство. В средата на 2022 година може да създадете добра основа, както за лични взаимоотношения, така и за дела в други сфери на живота. В края на годината ще се наложи плановете ви да претърпят корекции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама