Зодиите, които правят най-добро първо впечатление


Зодиите, които правят най-добро първо впечатление
Снимка: iStock/Guliver

Има много показатели, които ви подсказват дали с човека, с когото се срещате, сте идеалната двойка. Първите срещи, първата целувка, жестовете, думите, които си разменяте. Има и още нещо, което е от значение, ако сте решили да прекарате дълго време с този партньор – как ще го приемат родителите ви.

Някои зодиакални знаци определено знаят как да се представят добре пред родителите. Първото впечатление е важно, за да бъде приет партньорът ви подобаващо от семейството. Пък и е важно той да уважава както вас, така и близките ви.

Козирог

На родителите ви няма да им е нужно да прекарат много време с партньора ви Козирог, за да оценят неговите качества. Той със сигурност знае абсолютно точно как да се представи в най-добрата си светлина. Той е практичен, зрял, уверен, стабилен и здраво стъпил на земята. Точно такъв партньор родителите искат за децата си. Козирогът носи главата на раменете си и това личи от неговите размишления. Той е трудолюбив, движи се със стабилни крачки към успеха и винаги има цели. Може Козирозите да са срамежливи в началото, но след като започнат да се отпускат, тяхната привлекателна личност се разкрива пред околните. Семейството ви вероятно ще си отдъхне спокойно, ако сте в компанията на Козирог.

Рак

Раците не могат да крият любовта си. Те няма да се срамуват да я изразят и пред родителите ви. А кой не би желал да вижда любовта в очите на детето си и партньора му. Раците са изключително семейно ориентирани. Те ще се интересуват от вашата семейна история. Ще задават въпроси и ще направят атмосферата на първата среща с родителите ви страхотна. Раците са любящи, защитаващи партньора си и грижовни. Те дават спокойствие и сигурност на близките си. Веднага ще влязат в тона на родителите ви и ще ги накарат да ги приемат.

Лъв

Лъвът е толкова добър и склонен да помага във всяка ситуация, че няма как близките ви да не се влюбят в него още от пръв поглед. Той печели всички точки на семейството с приветливостта и енергията си. Техният ентусиазъм е заразяващ. Умеят да омайват без да изглеждат залепени като лепенка за вас. Лъвовете нямат проблеми с изразяването на обичта си. Те с радост демонстрират желанието си да са до вас във всяка ситуация. Лъвът винаги знае какъв подарък да донесе на семейството ви, така че те да говорят за него дълго време. Впечатлението, което Лъвовете правят на първите срещи с близките, е наистина дълбоко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама