Хороскоп за днес, 12 януари


Хороскоп за днес, 12 януари
Снимка: iStock

Овен

През този ден нещо тайно предстои да излезе наяве. Денят ще бъде белязан от това неочаквано събитие. Дръжте се с достойнство.

Телец

Тази сряда рискувате да се превърнете в инструмент за нечии нечисти цели. Важно е да разберете това навреме и да не го допуснете.

Близнаци

Днес настроението ви може да бъде много променливо. Поради това е по-добре да прекарате деня с някого, който отдавна е свикнал с вас и който може да ви разбере (например любимо куче).

ЗОДИИТЕ, КОИТО ПРАВЯТ НАЙ-ДОБРО ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Рак

През този ден ще имате много работа и, както винаги, нямате време. Ще се наложи да оставите някои от задачите си за друг ден.

Лъв

Това е ден, в който да сте внимателни в отношенията си с любимия човек. Не бъдете егоисти, мислете за двама ви и за връзката ви.

Дева

Тази сряда рискувате да се натоварите с прекалено много проблеми, при това - чужди. Време е да помислите за себе си. 

Везни

Финансовото положение, в което се намирате в момента, не е от най-завидните. Помислете как бихте могли да намалите разходите.

Скорпион

През този ден неудържимият ви оптимизъм ще ви накара да поемете огромен товар. Помислете добре с колко и какви ресурси разполагате.

Стрелец

Всички дейности, с които се захванете през този ден, ще са успешни и ще ви донесат огромно удовлетворение. Това е ден, в който шансът ви за успех е най-голям.

Козирог

Тази сряда не ви очакват сериозни препятствия. Ако все пак се появят, няма да представляват никаква трудност за вас. Не се плашете от нищо и продължавайте смело напред!

Водолей

Днес ще имате много работа за вършене днес. Планирането може да ви помогне, но не очаквайте чудеса.

Риби

През този ден ще трябва да сте стожерът в сложна ситуация. Каквото и да правят другите, вие останете хладнокръвни и спокойни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама