Хороскоп за днес, 12 октомври 2022


Хороскоп за днес, 12 октомври 2022
Снимка: iStock

Овен

Днес бъдете внимателни с уредите у дома. Ако трябва се върнете, но се убедете, че всички електроуреди са изключени, ако нямате спомен да сте го направили.

Телец

Тази сряда търпението ви ще бъде възнаградено. Благодарение на откритостта ви сте завоювали доверието и уважението от страна на партньора ви. Очакват ви незабравими дни.

Близнаци

През този ден бъдете мили със себе си, за да може да сте такива и с останалите. Не правете нищо за другите, което не сте подарили на себе си. Така най-добре ще осъзнаете какво дарявате на близките си.

Рак

Тази сряда си обещайте, че ще довършите важните неща, с които е свързано бъдещето ви. Никой не може да се погрижи най-добре за вас освен вие самите.

Лъв

През този ден ще ви обземе желание за пътуване и отдалечаване от реалността. За съжаление моментът не е подходящ, но може да планирате бъдещото си пътуване.

Дева

Изневиделица може да възникне шанс за нова работа или дори повишение благодарение на доброто ви отношение към някого, когото ще срещнете днес.

Везни

Днес вашата организираност може да направи чудо за прекарването на един запомнящ се ден. Подарете на семейството си незабравими мигове на сплотеност и грижа.

Скорпион

Днес бъдете предпазливи. Ако сте любители на екстремните спортове, най-добре отложете тренировките. Дори да не сте запалени спортисти, внимавайте къде стъпвате, тъй като точно днес рискът от счупвания е висок.

Стрелец

Днес околните ще обръщат повече внимание на това, което правите в момента, а не на това, което мислите да направите в бъдеще. Отдайте се на текущия момент и оставете плановете за друг ден.

Козирог

Денят е подходящ за купуването на вещи и стоки с дълготрайна употреба. Ще имате успех и в покупко-продажбата на земя, недвижими имоти.

Водолей

Тази сряда ще има противостояние между вас и хората от почти всички сфери в живота ви. Събитията сякаш сами ще ви поставят в трудни и объркващи ситуации.

Риби

През този ден си дайте почивка и се опитайте да се отстраните максимално от всички ненужни контакти. Мисълта ви ще протича по-добре в тишина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама