Хороскоп за днес, 14 септември


Хороскоп за днес, 14 септември
Снимка: iStock

Овен

През този ден нека въпросите, свързани с вашия личен живот, бъдат на преден план. Останалите може да почакат, особено ако не ви касаят.

Телец

Днес ще имате реалния шанс да промените статуквото към по-добро. Не спирайте да вярвате в доброто развитие на нещата и то непременно ще се случи.

Близнаци

Тази сряда се замете сериозно със здравето си. Преминете всички профилактични прегледи, за да може да сте спокойни и да преодолеете тревожността.

Любовно пожелание за 14 септември според зодията

Рак

През този ден ще ви се наложи да бъдете по-сериозни от обикновено. Естествено, че ще имате възможност да наваксате, но сега наистина трябва да сте максимално сериозни.

Лъв

Днес ще бъдете нещо, като съветник в своето обкръжение. Освен гордост това ще ви донесе и не малко отговорност – не го забравяйте.

Дева

През този ден може да си позволите да бъдете малко по-сериозни и дори строги. Ако целта оправдава средства, не се колебайте да не отстъпвате от принципите си нито за миг.

Зодиите, които ще имат най-голям късмет до края на септември

Везни

Днес обърнете внимание предимно на себе си. Нужно е да въведете спешно ред във вашите мисли и чувства, преди да продължите напред.

Скорпион

През този ден ще ви се наложи да действате бързо и под напрежение. Нямате време за губене, в противен случай някой много бързо ще заеме мястото ви.

Стрелец

Прекалената подозрителност днес може да ви изиграе лоша шега. Усмихвайте се повече, защото не е ясно кой може да се изпречи на пътя ви.

Зодиите, чийто характер става още по-труден, когато остареят

Козирог

Бъдете сигурни в себе си и в това, че може да постигнете своето само с честни методи. Не си позволявайте да използвате манипулационни методи на действие.

Водолей

Днес едва ли ще постигнете това, което сте си представяли, но всичко е възможно, ако дори за миг не се разсейвате.

Риби

Няма кой да отговори на така важния за вас въпрос, а и вашият собствен отговор ще е най-ценен. Всичко останало може да са само догадки, които няма да ви свършат работа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама