Зодиите, които ще имат най-голям късмет до края на септември


Зодиите, които ще имат най-голям късмет до края на септември
Снимка: iStock

Периодът от средата до края на септември ще бъде изпълнен с късмет за представителите на 3 зодии.

Дева

За Девите се задава благоприятен период, в който ще имат възможност да определят бъдещите си цели и приоритети. Именно в тези дни представителите на този знак ще разберат, че те са най-важни.

Хороскоп за всяка зодия 14-ти септември 2022

Везни

За представителите на тази зодия периодът ще бъде наситен с лични разкрития. За тях е важно да установят специална връзка с близките си. От това ще зависи успехът им. В противен случай късметът може да избяга от тях. Звездите съветват Везните да се вслушват в съветите на любимите хора. По-късно всичко това ще доведе до по-голямо постижение.

Зодиите, чийто характер става още по-труден, когато остареят

Козирог

Казват, че щастието не се измерва в пари. Но в края на месеца ще се убедите в обратното. Щастието ще дойде точно от неочаквана сума пари, която ще спечелите с някое билетче или фиш. Не пропускайте да се възползвате от късмета си, защото парите, които съдбата ви е отредила, ще ви стигнат за мечтите, които имате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама