Хороскоп за днес, 15 април 2023


Хороскоп за днес, 15 април 2023
Снимка: iStock

Овен

През този ден бъдете близко до себе си. Вашите желания и нужди съвсем скоро ще напомнят за себе си. Бъдете готови да им откликнете.

Телец

През този ден обратно към вас ще се върне добрина, която сте сторили за някого по-рано. Продължавайте в същия дух, за да имате повече щастие.

Вижте още: Какво я очаква всяка зодия на Великден 2023

Близнаци

Тази събота се опитайте да бъдете малко по-различни. Няма нищо лошо в това. Много бързо ще се приспособите.

Рак

Възможностите ви за щастие са толкова близо до вас, че да тръгнете да го търсите през девет планини в десета и през девет морета в десето, ще е просто загуба на време.

Лъв

Днес ще се случи нещо, което е важно за вас и което сте очаквали отдавна, но…за съжаление ще се случи във ваше отсъствие. Радвайте се на факта, че се е случило и не съжалявайте, че не сте били там.

Дева

Тези от вас, които си нямат половинка, може да срещнат някого, с когото да си организират и вълнуваща среща. Бъдете отворени.

Везни

Смехът е здраве и днес на вас това лекарство се препоръчва в големи дози. В този момент, това е единственото, което може да направи денят ви хубав . В противен случай той ще бъде сив и скучен.

Скорпион

Това е време, в което да усмирите емоциите си. Желанията ви ще се изпълнят, но ако сте нетърпеливи рискувате да отложите това във времето.

Стрелец

Опитайте се да гледате позитивно на събитията. Промени в любовта ще се случат, особено за тези от вас, които нямат половинка до себе си.

Козирог

През този ден не се заричайте. Обстоятелствата много бързо ще се променят и не се знае дали няма да загубите много от изказаното мнение.

Водолей

Тази събота няма да ви е лесно да се примирите с ваше неосъществено желание. Имайте търпение - всичко ще се случи, но малко по-късно.

Риби

Ще подобрите и комуникацията с половинката си. Вашите думи ще имат силно влияние в този момент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама