Какво я очаква всяка зодия на Великден 2023


Какво я очаква всяка зодия на Великден 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

Великден ще донесе така необходимата ви почивка. Отпуснете се и се отдайте на пълен релакс, защото в последно време работохолизмът ви мина границите. Ще получите радостна вест.

ТЕЛЕЦ

Всички разчитат на вас за празничното настроение, защото вие сте хората, които просто умеят да създават веселба, където и да отидат. Срещите с роднини, за които все не ви оставаше време, ще ви заредят положително.

Вижте още: Тези две зодии винаги ще ви помогнат в беда

БЛИЗНАЦИ

Малко почивка и за вас! Великден ще ви даде възможност да укрепите отношенията с близките ви. Радост и веселие ще изпълни сърцето ви. 

РАК

Вие обожавате всички семейни празници, защото ви дават възможност да прекарате време с любимите ви хора. Всеки Рак се чувства най-добре в семейна обстановка. Не позволявайте на никой да развали настроението ви с дребни забележки.

Вижте още: Защо червеното яйце се пази една година и какво се прави с миналогодишното

ЛЪВ

Великден ще донесе една нова любов в живота ви. Отворете сърцето си за нея и не се страхувайте да изживеете щастието си. Напълно го заслужавате.

ДЕВА

Просто се отпуснете! Искате да конролирате всичко - от това кой кое яйце да вземе до това колко да се пече агнето. Вземете си почивка дори от вашия педантичен характер, защото след Великден влизате в много динамичен период и сега е времето да презаредите батериите.

ВЕЗНИ

Великден ви носи дългоочaкван подарък - не става дума за материален дар, а за ваша съкровена мечта! Всичко се сбъдва, когато силно вярвате.

СКОРПИОН

Сега е времето да оставите жилото на страни и да простите на онези хора, които в началото на годината са ви наранили. Дайте шанс на едно старо приятелство или любов, защото прошката е най-великият дар.

Вижте още: Любовен хороскоп за пролет 2023

СТРЕЛЕЦ

Искате щури изживявания и адреналин, но получавате козунак и яйца. Има време за всичко, а сега е време да си починете и да заредите своята духовна страна.

КОЗИРОГ

Великден ще донесе повече интимност в отношенията с половинката ви, но не на физическо, а на духовно ниво. Старите рани ще оздравеят.

Вижте още: Как да съхранявате козунака правилно

ВОДОЛЕЙ

Ако спрете да мрънкате колко скъпи са агнето и яйцата, ще успеете да усетите как в живота ви навлиза една магическа любов. Твърде възможни са големи обрати в живота ви, но за хубаво.

РИБИ

В последно време изпитвахте силен духовен глад и сега е време да го задоволите. Отдайте се на духовни занимания и се обърнете към себе си - само така ясно ще чуете от какво има нужда сърцето ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама