Любовен хороскоп за пролет 2023


Любовен хороскоп за пролет 2023
Снимка: iStock/Guliver

Вторият месец на пролетта е вече факт. По традиция тя носи нова надежда, ново начало, а защо не и нова любов за някои? Ето какво чертаят звездите за идните пролетни месеци в любовен план. 

Овен

За Овена април април ще бъде месец на финансова нестабилност. Заради проблеми с парите психическото им равновесие ще се разклати малко, което няма да се отрази най-добре на отношенията.

Уви, през пролетта абсолютно всеки от неговото обкръжение ще бъде под съмнения и подозрения. Овенът няма да приеме ничия дума за "чиста монета", още повече пък на половинката му. 

Телец

В началото на месеца Телците ще бъдат леко разтърсени. Суета и безпокойство ще нахлуят в премерения им живот. Ще има спешна нужда да се погрижат за ежедневието си.

За щастие, обвързаните Телци ще могат да разчитат на подкрепата на своите любими хора, които бързо ще ги "заземят".

Тази зодия я очаква невиждано щастие на Великден

Близнаци

Близнаците могат да очакват невероятно духовно издигане. Успехът ще ги съпътства не само в работата, но и в любовните дела.

Любовта, романтиката и пълното разбирателство са основните компоненти не само за април (а и останалите месеци) за Близнаците. Те ще се разбират с половин дума с половинката, което може да се каже, че е истинска изненада за многословните представители на зодията.

Рак

Хората, родени под това съзвездие, трябва да избягват шумните партита с приятели през края на април - началото на май. В противен случай съществува риск от кавга с всички членове на домакинството.

Пролетният период е благоприятен за укрепване на семейните връзки и решаване на битови проблеми. Можете да използвате пролетните празници, които никак не са малко, за повече събирания. 

Лъв

При Лъвовете, по въпросите на сърцето, всичко ще се окаже наред. Близките хора ще ги обграждат с неограничено внимание и в същото време няма да изискват нищо в замяна. Лъвовете ще могат да се чувстват най-обичаните и щастливи хора. Разбира се, при положение, че успеят да надмогнат егото си, да се смирят и да се оставят да бъдат боготворени. 

Дева

Април ще бъде един от най-натоварените месеци за Девите. Техните интереси ще противоречат на желанията и нуждите на домакинството. И от двете страни са възможни изблици на неконтролируеми емоции, които ще утихнат към средата на месеца.  За щастие, май месец и началото на юни ще са наситени с хармония, спокойствие и много споделени мигове с любимите хора. 

Везни

Извън семейството Везните ще преживеят много неприятни моменти. В работата няма да успеят да прокарат идеите си, възможни са и конфликти ситуации от битов характер. И само заобиколени от близки хора ще се чувстват спокойни, напълно сигурни. Хубавата новина е, че след средата на май месец нещата ще се нормализират. 

Скорпион

През първата половина на май Скорпионите ще бъдат застигнати от семейни неприятности. Дори и най-малките конфликти очевидно ще бъдат губещи за тях. Въпреки това, до края на периода те ще се съберат и всичко ще се получи.

Това е зодията, на която всички завиждат през април 2023

Стрелец

В любовната сфера представителите на този знак са в истинска криза. Те ще преразгледат всички ценности и принципи. Ще направят много неочаквани заключения за себе си. Това може да се окаже приключване на токсична връзка, среща с нова тръпка или любовна авантюра на работното място. 

Козирог

Абсолютна хармония и пълно спокойствие – така може да се опише ситуацията в отношенията на всички Козирози. Този месец не ги заплашват любовни урагани, бури, цунамита. Ще се радват на прекрасни взаимоотношения с половинките си.

Водолей

Водолеят през пролетта ще трябва много често да прави отстъпки за близките си. Всеки опит да защитят мнението си ще завърши с поражение за тях. Затова трябва да бъдат по-предпазливи какви думи изричат и как действат, ако искат да не съжаляват.

Риби

Рибите най-накрая ще започнат ярък период в отношенията. Всички спорове ще бъдат разрешени, ще бъдат намерени компромиси и ще изчезнат причините за кавги. След толкова много проблеми най-после ще се радват на истинска хармония в романтичните си връзки. Уроците, които са научили, ще им помогнат да запазят любовта си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама