Хороскоп за днес, 15 март 2023


Хороскоп за днес, 15 март 2023
Снимка: iStock

Овен

Колкото и странно да изглежда, работата и удоволствието могат да се съчетаят, което ще направите днес. Очакват ви чудесни резултати.

Телец

Любопитството ви днес може да премине здравословните граници. Съвсем скоро ще разберете всичко, което желаете. 

Близнаци

Тази сряда хората ще вярват на всяка ваша дума. Използвайте тази възможност само за благородни дела. 

Вижте още: Емоцията, която всяка зодия най-трудно изразява

Рак

Днес ще сте прекалено чувствителни. Добре е в един момент да проумеете, че и другите вероятно са точно толкова чувствителни. 

Лъв

През този ден можете да се почувствате неудовлетворени. Това не трябва да ви отчайва. Няма да е все така, бъдете търпеливи.

Дева

Дори ако имате много основателни причини да лъжете и да се преструвате - все пак не прекалявайте. Все пак ще трябва да се погледнете в огледалото.

Везни

Ако преживявате труден момент във връзката си, то развоят на нещата зависи само от вас. Това не означава, че вината е само ваша. 

Вижте още: Тази зодия ще се сгоди през пролетта на 2023

Скорпион

Тази сряда вашето безпокойство може да ви нарани много. Помислете как и какво най-добре би могло да ви разсее от тревогите. 

Стрелец

През този ден слушайте вътрешния глас и се опитайте да го разберете правилно. Не се опитвайте да отговаряте на изискванията на другите. 

Козирог

Днес победата трябва да бъде във вашите ръце. Не позволявайте на никого да я изтръгне. Намерете причина да се усмихнете.

Водолей

Днес трябва да сте максимално концентрирани. Предстоят ви сериозни задачи с особена важност. Направете всичко възможно, за да ги изпълните.

Риби

През този ден се отдайте на вътрешното си усещане. Сега интуицията ви ще е най-верният ви приятел - не я подценявайте в никакъв случай.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама