Хороскоп за днес, 16 декември 2023


Хороскоп за днес, 16 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии тази събота, 16 декември 2023.

Овен

Въображението ви е активно днес и по време на транзита на Слънце в квадрат с Нептун сте готови за сладко бягство. Това е идеалното време да отидете на кино, на театър или пък на друго арт събитие, което да разпали още повече въображението ви.

Телец

Не позволявайте на приятел да ви заблуди. Някои хора правят добро шоу за света, но зад усмивката им има много болка и тъга. По това време на годината добър приятел може да ви предпазва от това да знаете какво се случва в живота им. С транзита на Слънцето в квадрат с Нептун ще ви трябват проницателни очи, за да можете да различите истината от измислицата. Обърнете по-голямо внимание, за да видите.

Близнаци

Близнаци, трябва да работите усилено за това, което искате, и ако това е партньорство, което жадувате, тогава трябва да играете умно. Слънцето в квадрат с Нептун е предупреждение. Може да оползотворите усилията си и да саботирате успеха. Каквото и да правите, имайте план за успех. 

Вижте още: Зодиите, които ще получат блага вест до края на декември 2023

Рак

Днешният ден ще затрупа с много хубави новини. Определено тази събота ще бъдете много щастливи и ще забравите за всички проблеми, с които сте се сблъскали през работната седмица. 

Лъв

Инвестирайте в себе си. Обичате да изглеждате добре и връщането във фитнеса може да бъде чудесен начин да постигнете преднина във фитнес целите си. По време на транзита на Слънцето в квадрат с Нептун неща, свързани с външния ви вид, може да ви мотивират да направите значителни промени. Време е първо да се погрижите за себе си и здравето си.

Дева

Деви, по време на Слънцето в квадрат с Нептун, нещата може да се почувстват малко странни у дома. Може би нещо добро идва към вас. Може би вашето семейство или партньор планира страхотна изненада за празничния сезон.

Везни

Везни, вие сте това, което мислите и по време на транзита на Слънцето в квадрат с Нептун натрапчивите мисли могат да нарушат спокойствието ви. Днес оставете тревогите на спокойствие. Не се фокусирайте само върху едно нещо. Запишете притесненията си и ги оставете настрана, докато не сте готови да работите върху тях. 

Скорпион

Инвестирайте в неща, които ви карат да се чувствате щастливи. Това е чудесен момент да закупите инструменти за хоби или да инвестирате в продукти, които бихте използвали с удоволствие, за да развиете талант, който имате. Ако обичате да спортувате, разгледайте оферти за спортни стоки. Ако предпочитате музика или изкуство, може да откриете отстъпка за софтуер, който искате или трябва да правите вашите записи.

Вижте още: Това са трите най-сантиментални зодии

Стрелец

Хората може да не ви „разберат“ по начина, по който искате. Може да губите време в опити да спечелите нечие уважение и възхищение. Може да работите усилено, за да покажете на някого колко много сте пораснали или променили, но безуспешно. Вместо това оставете вашите действия да говорят сами за себе си. Ако другите го видят, чудесно. ако не го направят, вие все още жънете резултатите от усилията си.

Козирог

Миналото има забавен начин да се пренаписва. Може да мислите за човек или проблем и да го виждате много по-добре, отколкото е бил преди. Транзитът на Слънце в квадрат с Нептун ви кара да възприемате нещата в нова светлина. Може да ви е трудно да не се изгубите в заблудата какво е могло да бъде, особено с ретрограден Меркурий във вашия знак.

Водолей

Един добър приятел може да ви подведе да мислите, че имате нужда от нещо. Желанието да купите нещо или да имате артикул, който има приятел, защото изглежда хубаво или забавно, може да ви доведе до угризения.

Риби

Целете се високо днес, Риби. Положителните илюзии работят добре за вас и ви помагат да насочите погледа си към една далечна мечта, която може да стане истинска реалност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама