Хороскоп за днес, 2 май


Хороскоп за днес, 2 май
Снимка: iStock

Овен

Необвързаните представители на зодия Овен е възможно тази седмица да срещнат някого и то по най-вълнуващия и неочакван начин. Насочете се към повече социални събития.

Телец

Ако се намирате в любовна връзка, с половинката ще се почувствате така сякаш сексуалните ви взаимоотношения са подновени. Моментът е подходящ да споделяте повече време заедно.

Близнаци

Най-накрая! Ще видите продуктивно движение в любовния ви живот тази седмица. За щастие, и двамата ще гледате в една посока. Ако сте необвързани, направете всичко възможно да се забавлявате.

Рак

Ако имате брак или сериозна връзка, тогава вероятно Сатурн ще разкрие най-слабите връзки между вас и вашия партньор, като ще ви напомни да погледнете към тях.

И двамата ще положите усилия за укрепването на вашата връзка. 

Лъв

Вълнуваща ще бъде седмицата по отношение на любовта. Направете всичко възможно през следващите две седмици да бъдете по-активни в социалните събирания, контакти.

Дева

Очакват ви повече положителни емоции в любовта. Ще получите някои ценни уроци, сякаш ще станете и по-мъдри. 

Везни

Романтичните мисли ще ви владеят през тези дни. Вероятно ще искате да ги споделите и с любимия човек. Космическите събития може да ви насочат в изцяло нова посока. 

Скорпион

Дълбочината в комуникацията ще бъде приоритет за вас. Ако сте необвързани има шанс да срещнете интересна личност, за която ще ви се иска да научите нещо повече. 

Стрелец

Пригответе се за положителна промяна по всички възможни начини! Това със сигурност ще се отрази и на любовния ви живот и ще видите надежда в партньорство, за което преди сте мислили, че може да не се случи. 

Козирог

Повратната точка в живота ви ще започне тази седмица, но в нея може да се почувствате така, сякаш изобщо не се движите. 

Всъщност е време да станете по-реални за живота и личните си цели. И да, това включва вашият любовен живот. 

 

Водолей

Пътят към сърцето ви тази седмица не е през стомаха ви, а чрез приятелите ви. 

Това предполага, че докато сте социални извън работата и дома, може да почувствате любовта. Обвързаните Водолеи ги очакват хубави емоции.

Риби

Дали сте отворили достатъчно сърцето си за любовта на другите? Помислете над любовния ви живот, комуникацията с любимия човек. Сега е време за равносметки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама