Тези 4 зодии бягат от сериозни връзки


Тези 4 зодии бягат от сериозни връзки
Снимка: iStock

Представителите на някои зодии не обичат сериозните връзки и правят всичко възможно да се измъкнат невредими от подобна ситуация.

Овен

За Овена отношенията без задължения са норма. Поради принадлежността си към стихията на огъня, представителите на тази зодия приключват връзките си толкова бързо, колкото и ги започват.

Тези ЗОДИИ ще са обречени на безпаричие през МАЙ

Но често Овните не прекъсват окончателно отношенията с партньора си. Те нямат нищо против периодично да възстановяват връзката си, но без да се обвързват.

Близнаци

Поради присъщата си несигурност, Близнаците не пропускат всяка възможност за забавление. Връзките за тях са чудесна възможност да задоволят характерното си любопитство, но те никога не продължават дълго.

Стрелец

Като един от най-ветровитите знаци на зодиака, Стрелецът активно търси връзки без задължения. Всеки, който се опита да посегне на свободата му, ще загуби със сигурност.

Водолей

Водолеите обичат да живеят пълноценно и да се наслаждават на всичко, включително на безперспективния флирт. Те са любителите на новите запознанства и предпочитат винаги да имат избор, но бягат от дългосрочните обвързвания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама