Хороскоп за днес, 2 октомври


Хороскоп за днес, 2 октомври
Снимка: iStock

Овен

Днес не пренебрегвайте интересите на близките ви хора, ако те влязат в конфликт с вашите. Има въпроси, които е добре да се решават в обща полза.

Телец

Тази неделя си оставете няколко варианта за действие, ако се провали ваше пътуване с половинката ви. Възможно е промените да настъпят в последния момент.

Близнаци

Днес е време за действие за реализиране на идеите, които са чакали доста дълго време. Опитайте се да извлечете максимална полза от деня, а той ще ви я предложи в големи дози.

Вижте още: Зодиите, които ще имат невиждан късмет през октомври

Рак

Това е ден за забрава. Мислете си само за положителните неща, които ви съпътстват сега. Ако предпочитате да се потопите в спомени, нека и те да бъдат приятни.

Лъв

Това е ден за опитване на нещо ново. Дали ще е храна, напитка или дейност - изберете сами, но не забравяйте да се поглезите. Заслужавате го!

Дева

За да имате един успешен и приятен ден, призовете на помощ въображението си. Освен това се опитайте да доведете нещата до край. В никакъв случай не се отказвайте на половината път.

Везни

Тази неделя бъдете внимателни. Всичко, което се случи днес, ще е отражение на вътрешния ви мир. Наблюдавайте внимателно случващото се.

Вижте още: Зодиите, които могат да живеят сами и да са щастливи

Скорпион

Денят ще ви посрещне с добро настроение. Ще имате желание за много неща, но малко от тях ще е възможно да осъществите в един ден. За да не се претоварите, ограничете се до две геройства.

Стрелец

Този ден ви е даден за признания. Сега е ваш ред да сте сериозни и да покажете, че имате истински намерения. Подплатено и с подарък думите ви ще имат повече тежест.

Козирог

През този ден оставете чувството си за хумор у дома или поне по-голямата част от него. Има риск да останете неразбрани, като грешката няма да бъде в събеседника ви, а в прекалено двусмислените ви думи.

Водолей

Тази неделя бъдете по-настойчиви в исканията си. Може да ви се струва невероятно да получите всичко, което искате, но е на пълно възможно ако бъдете по-настоятелни.

Риби 

Днес отделете повече време на здравето си. Помислете как бихте могли да промените ежедневието си така, че в него да има повече време за движение и приготвянето на здравословна храна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама