Хороскоп за днес, 20 юли


Хороскоп за днес, 20 юли
Снимка: IStock

Овен

Тази сряда бъдете реалисти. Ако имате някои притеснения просто ги споделете и признайте, че колебливостта е ваша черта от характера. Ще направите верния избор.

Телец

През този ден не насилвайте събитията, ако не се развиват по начина, по който искате. Така само ще загубите ценни  сили. Има време за всичко и ще разберете кога е настъпило.

Близнаци

Каквото и да правите днес - правете го сами. Плановете ви ще са различни от тези на колегите или партньорите ви и да бъдете самостоятелен играч.

Какво точно представляват асцендентите?

Рак

През този ден желанията ви ще са повече, но в действителност нямате нужда от всичките. Помислете с какво бихте се задоволили на този етап. Ще се почувствате много по-щастливи.

Лъв

През този ден ви очаква препятствие, което само ще засили хъса ви за успех. Бъдете съсредоточени и запомнете действията си, за да запомните добрия опит.

Дева

Тази сряда ще получите много повече от колкото сте очаквали и това ще е напълно заслужено. Не се чудете кога и с какво сте направили впечатление, а просто продължавайте в същия дух.

Най-популярните митове за различните зодии, в които всички вярват

Везни

Днес ще ви се случи нещо, което сте очаквали да се случи на друг етап. Ще сте достатъчно подготвени, така че не се притеснявайте.

Скорпион

Това е ден, в който да сте толерантни, особено с онези, чието мнение и позиция не разбирате. Един ден и вие може да се озовете на тяхно място. Това е ден за разбирателство.

Всички завиждат на тези зодии, защото те са най-големите късметлии в живота

Стрелец

Днес гледайте смело напред. Самите вие ще усетите невероятен порив и никакво съжаление за миналото. Бъдете все така уверени!

Козирог

През този ден се опитайте да постигнете желаните цели с добро. Атаката няма да ви помогне - само ще отблъсне от вас това, което толкова силно желаете. 

Водолей

През този ден ще получите важна помощ. Може да се окажете в трудна ситуацията, но крайната развръзка ще е положителна.

Зодиите, които ще пролеят най-много сълзи в края на юли

Риби

Днес си дайте повече свобода. Пестете силите и нервите си. Най-важно е спокойствието ви. Вечерта се поглезете и почерпете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама