Хороскоп за днес, 24 март 2024


Хороскоп за днес, 24 март 2024
Снимка: iStock/Guliver

Дали денят ви ще бъде безгрижен и лек като слънчева неделя, или наситен с емоции и преживявания? Ето какво са подготвили звездите на всички зодии!

Овен

Тази неделя ще трябва да вземете важно решение, относно личния Ви живот. Водете се от принципите и морала и няма да сбъркате.

Телец

Тази неделя ще отправите много предложения, но не всички ще бъдат приети. Това е напълно закономерно, нямате повод за обида. 

Вижте още: Лунно затъмнение на 25 март: Големи промени в любовта за тези зодии

Близнаци

Тази неделя не се подавайте на чувството за вина. Направили сте повече, отколкото сте могли или поне толкова, на колкото сте били способни.  

Рак

Тази неделя някои задачи ще ви сторят в повече. Истината е, че имате да наваксате. Не се вайкате, така хабите енергия. 

Лъв

Тази неделя Вашето предимство ще бъде в предвиждането на нещата. Не споделяйте възгледите си, но действайте според интуицията ви. 

Дева

Тази неделя Ви предстоят множество открития. Ще спечелите нечие внимание, а вероятно и нечие сърце. Бъдете весели и себе си. 

Везни

Тази неделя ще трябва да помислите за предстояща промяна. Някой очаква първата крачка от Вас, но бъдете сигурни, че я искате. 

Скорпион

Тази неделя възможностите ще са равни на желанията. Не се бавете и скачайте в щастието си, като в дълбока река. Вие сте добри плувци!

Вижте още: Дневна нумерологична прогноза за 24 март 2024

Стрелец

Тази неделя любовта ще ви следва по петите. Не бягайте прекалено бързо, а най-добре забавете крачка. Нищо лошо няма да ви се случи.

Козирог

Тази неделя не вярвайте на първото впечатление. Някой ще Ви се стори много обаятелен, но е разумно да си дадете повече време да го опознаете. 

Водолей

Тази неделя ви предстоят не малко предизвикателства. Не е задължително да се проявите като герой. Просто бъдете добър човек. 

Риби

Тази неделя ще се разкъсвате от хиляди въпроси. Точно сега няма да може да откриете отговорите. Просто изпълнявайте рутинните си задължения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама