Лунно затъмнение на 25 март: Големи промени в любовта за тези зодии


Лунно затъмнение на 25 март: Големи промени в  любовта за тези зодии
Снимка: БГНЕС

Лунното затъмнение в знака Везни ще се случи на 25 март, като това астрологично явление ще окаже най-голямо влияние върху представителите на тези 4 зодии.

Както отбелязват астролозите, от този ден любовните проблеми ще започнат да се решават и Вселената ще "постави всичко на мястото си".

Вижте още: Това са зодиите, които се доверяват най-лесно

Овен

За вас затъмнението ще бъде свързано с междуличностните отношения като цяло, а не само с романтичните отношения. Има възможност да сложите край на връзка, да прекратите трудов договор или дори да вземете решение да „обърнете нова страница“ и да започнете нова фаза в съществуваща любовна връзка.

Везни

За вас затъмнението означава, че ще имате повишено желание да направите драстични промени в живота си – ще работите върху започване на нова връзка или подобряване на стара. Фокусът ще бъде и върху външния ви вид и ще се осмелите да направите промени. Има голяма вероятност да започнете любовна връзка с колега от работата.

Риби

Затъмнението се случва във вашия интимен сектор, а диспозиторът Венера е във вашия знак. Това означава, че може да имате някои пречки и новости във връзка с партньора си или може да преминете през сериозна криза във връзката си и да решите да прекратите тази глава от живота си.

Вижте още: Тези зодии ще ви подлудят с прищевките си

Дева

Затъмнението настъпва във вашия сектор на самочувствието, но присъства и в дома на партньорството и брака. Това означава, че на 25 март може да откриете как ви възприемат другите, но и как възприемате себе си. Ще се разбирате по-добре, което драстично ще промени отношението ви в любовните отношения. Продължавайте!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама