Хороскоп за днес, 24 юни


Хороскоп за днес, 24 юни
Снимка: IStock

Овен

През този ден заложете на такива качества като търпение и спокойствие. Не предприемайте инициативи, регулирайте активността си във всички сфери.

Телец

Този петък не е желателно да се захващате за нови дела. Не бързайте за никъде. Пазете се от случайни контакти и неочаквани събития.

Любовен уикенд хороскоп за 25-26 юни

Близнаци

Днес заложете на пасивността. Не взимайте участие във важни срещи и мероприятия. Ще има други моменти, в които да се изявите.

Рак

През този ден не се притеснявайте излишно. Всичко, което ви мъчи съвсем скоро ще се разреши от само себе си.

Лъв

Този петък е подходящ ден за финансови операции и решаването на въпроси, свързани с имоти. Уверете се в изрядността на всички документи.

Годишен хороскоп – Зодия „Лъв“

Дева

Този петък ви предстои взимането на важно решение. Ако не може да отложите крачката, то поне се опитайте да не се товарите с излишни отговорности.

Везни

Този петък няма да ви е лесно да кажете не, но ще се наложи. Мислете за своите интереси, не се подавайте на манипулации. 

Скорпион

Този петък ще получите примамливо предложение. Помислете добре дали да го приемете - разберете къде са подводните камъни.

Годишен хороскоп – Зодия „Скорпион“

Стрелец

През този ден можете смело да експериментирате с външността си. Сега е моментът да се осмелите да направите по-нестандартна прическа.

Козирог

Този петък ви предстои да научите много нови неща. Не бързайте да ги анализирате и коментирате. Просто слушайте и запомняйте. 

5-те основни принципа, спрямо които живее всяка зодия

Водолей

Този петък от вас ще се иска повече от обикновено. Това е добре, въпреки трудностите. Възнаграждението няма да ви накара да чакате. 

Риби

Този петък ще се чувствате изтощени, но задачите няма да имат край. За да ви е по-лесно мислете за крайния резултат. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама