Любовен уикенд хороскоп за 25-26 юни


Любовен уикенд хороскоп за 25-26 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Настроението ви ще бъде перфектно, сякаш в унисон със слънчевото лятно време. През този уикенд задачата ви е да се фокусирате преди всичко върху себе си, но това няма да е за сметка на любовта, по-скоро ще ги комбинирате успешно.

Телец

Важно е всеки да следва това, което е най-добро за него, но взаимно да се подкрепяте. Само така ще намерите „златната среда”. Отделете време и за романтика.

6 признака на токсично поведение, което може да разруши дори най-силната връзка

Близнаци

Не е изключено да има конфликти в паричната сфера. Може би ще искате да осъществите някаква ваша мечта, но радостта ви бързо ще бъде помрачена от финансовата реалност.

Рак

Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това колкото ви радва, толкова и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

Лъв

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на любовта, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате истинска близост.

5 начина да впечатлите приятелката си

Дева

През този уикенд звездите ще ви предложат възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство - трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта.

Везни

Отделете повече време на любимия човек и се радвайте на хармонията. Излезте на разходка, гледайте филм. Ако имате притеснения, споделете ги, защото ще бъдете наистина чути.

Скорпион

Доста пълноценен разговор с голяма тежест предстои за обвързаните Скорпиони. Духовната ви връзка се задълбочава и благодарение на това ще започнете да правите планове за по-далечното бъдеще.

Стрелец

Спокойствието във връзката е застрашено, но би могло бързо да се възвърне, ако оставите злопаметността си да излезе в „отпуска“. Правилата, които се опитвате да наложите във връзката, ще ви изиграят лоша шега.

Понякога думите казват много повече, отколкото чуваме

Козирог

Обвързаните Козирози могат да очакват повече страст в спалнята. Ще бъдете готови да освободите цялото напрежение, което потискате в себе си и то по най-добрия начин.

Водолей

В любовен план почивните дни обещават да ви припомнят емоциите от началото на връзката. Опитайте се да потърсите някое тихо и спокойно местенце за кратко бягство от реалността, а пък и какво по-хубаво от лятно уикенд приключение в последните дни на юни.

Риби

Спорна ситуация с половинката може да ви накара да потърсите съвет от приятел. Внимавайте обаче какво споделяте, защото този приятелски разговор може да се окаже не само безполезен, но и да доведе до много главоболия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама