Мъжете от тези зодии винаги се влюбват в умни жени


Мъжете от тези зодии винаги се влюбват в умни жени
Снимка: iStock

Някои мъже са убедени, че единствено умна жена ще им подхожда. Те никога не започват връзка с дама, която ги привлича единствено с физиката си. За тях е важен преди всичко интелектът на жената. Тези мъже са родени под следните зодии.

Телец

Мъжете от тази зодия могат да общуват с не толкова умни дами, но само за кратък период от време. За сериозна връзка Телецът ще избере умна жена, с която ще има за какво да си говори и ще го изненада със знанията си.

За мъжа от този знак е важно и любимата му да има усет към красивото, да разбира от изкуство. И ако тя знае как да печели пари, тогава Телецът определено никога няма да я напусне.

4 причини защо все се влюбвате в нарциси

Дева

Представителите на това зодиакално съзвездие обичат не само умните, но и разумните дами. За Девите е важно техният партньор да може да анализира ситуацията и да вземе правилното решение.

Не искам мъж, който да се връща, а такъв, който никога няма да си тръгне от мен

Козирог

Всички мъже от този знак са работохолици. Козирозите се съпротивляват до последно, отказват да влязат във връзка. Но ако го направят, партньорката им задължително трябва да е много ерудирана личност. Мъжът Козирог се допълва идеално с жена с успешна кариера.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама