Хороскоп за днес, 25 септември


Хороскоп за днес, 25 септември
Снимка: iStock

Овен

През този ден не бързайте да се сърдите на партньора си. Има много варианти за решаването на даден проблем и най-добрите са мирните.

Телец

Тази неделя някой ще ви забележи. Ако сте сами и необвързани, помислете дали да не отделите и вие повече внимание на другия.

Близнаци

През този ден ще може да преодолеете много от страховете си. Направете така, че да не позволявате да надделяват над вас.

Рак

Това е ден, в който да действате твърдо и категорично. Сега не можете да си позволите да пропускате възможности за себереализиране.

Лъв

Това е ден, в  който ще ви се отдаде възможност за случайна среща с приятел. Макар и кратки, часовете ще ви дарят с много щастие.

Дева

Днес ще създадете нещо красиво. Може да не е шедьовър, но важното е, че сте вложили от себе си. Не позволявайте да ви критикуват.

Везни

Тази неделя не бъдете прекалено подозрителни към всичко ново. Дайте си възможност да се запознаете с предстоящето, преди да го отречете.

Скорпион

Тази неделя не пестете добрите думи. Някой неимоверно има нужда от тях. Бъдете щедри и ще ви бъде отблагодарено с щастие. 

Стрелец

Днес не оставайте у дома. Имате нужда от повече общуване и с повече хора. Излезте, обменете мнение, забавлявайте се. 

Козирог

Тази неделя подайте ръка само ако това бъде поискано. Не се месете само, защото имате желание. Спазвайте границите на другите. 

Водолей

Днес не бързайте с решенията, но и не протакайте прекалено. Намерете баланса, златната среда. Напълно възможно е. 

Риби 

Тази неделя ви очакват чудеса и много приятни изненади. Заслужили сте всичко хубаво, което ви се случва - радвайте му се от сърце. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама