Хороскоп за днес, 25 юли


Хороскоп за днес, 25 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник не си правете излишни илюзии. Рискувате да попаднете в плен на недостижими мечти и после да се разочаровате.

Телец

През този ден не се тормозете за нещо, което не зависи от вас и не можете да промените. Спестете си подобни преживявания.

Близнаци

Това е ден, в който да се отпуснете и да не мислите за нищо. Или поне се опитайте да не мислите за проблеми и служебни дела. 

Дневен хороскоп за 25 юли

Рак

Това е ден, в който ще може да се докажете в ролята ви на верен приятел. Потърсете най-добрите съвети, родени от вашия опит.

Лъв

Този понеделник не си губете времето в безсмислени дела. Оставете малките неща и се посветете на преследването на големите цели.

Дева

През този ден изкуството ще ви помогне да се извисите. Запомнете добре стъпките, които са ви довели до тук, вероятно ще са ви от полза и в бъдеще.

Седмичен любовен хороскоп за 25-29 юли

Везни

През този ден не се опитвайте да се докажете на всяка цена. Който има очи ще види какво и как сте постигнали и ще го оцени. 

Скорпион

Това е ден, в който няма да може да влияете върху събитията. Просто изчакайте денят да отмине с минималното ви участие в събитията.

Зодиите, които ще спечелят много пари през август

Стрелец

Денят ще ви предложи заплетена ситуация, която трябва да разрешите. Бъдете благосклонни към себе си и не търсете най-сложното решение.

Козирог

Този понеделник не стойте на едно място. Движението ще пречисти мислите ви и ще ви помогне да стигнете до някои блестящи идеи.

Водолей

Този понеделник пестете силите и нервите си. Още по обяд може да усетите, че бремето е непосилно за вас.

Хороскоп за тази седмица, 25-31 юли

Риби 

Това е ден, в който да слушате сърцето си. Ще имате хъс за работа. Възможно е да създадете шедьовър. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама