Хороскоп за днес, 29 април 2023


Хороскоп за днес, 29 април 2023
Снимка: iStock

Овен

Този ден може да се окаже неспокоен. Хората ще се нуждаят от вас по най-различни поводи. Навлизате в интензивни промени и вашите успехи в голяма степен ще се определят от щастливия случай.

Телец

През този ден може да откриете важна истина. Не бързайте с изводите, преди да сте сигурни, че разполагате с цялата информация.

Близнаци

Това е ден, в който да проявите съпричастност. Няколко добри думи могат да направят чудеса в труден момент. Бъдете нечие вълшебство.

Вижте още: Внимание! Май месец е кармичен за тези 2 зодии

Рак

Тази събота може да постигнете промяна, която да се отрази благотворно на връзката ви. Бъдете носител на новото и доброто.

Лъв

Днес не хабете нервите си напразно. Нищо не е по-важно от вашето собствено спокойствие. Вечерта споделете с приятел.

Дева

Отделете максимално внимание на текущите дела, колкото и да ви се иска да захвърлите всичко и да се занимавате с нещо по-приятно. Новини от далечно място може да предизвикат силни емоции

Везни

Денят е подходящ за ново начало. Успех ще имате най-вече в домашните занимания и участието в живота на близките. Животът изисква от вас отговорна позиция.

Вижте още: Любовно късметче за всяка зодия за май 2023

Скорпион

През този ден може да усетите известно объркване в романтичните и любовните отношения. Любовта се нуждае от спокойствие и уединение, но външните стимули и влияния са много.

Стрелец

Всичко, за което мислите, мечтаете и живо ви интересува, може да се привлече и реализира в живота ви. Но не е изключено да получите и това, за което се притеснявате, и да си създадете нови проблеми.

Козирог

Тази събота смело може да се пуснете по течението. Не се опитавйте да се съпротивлявате, защото само ще загубите сили. Предстои ви да видите много красиви и неповторими неща.

Водолей

Ако искате да прекарате деня си добре, изберете компанията на най-добрите си приятели. Колкото по-голяма е компанията, толкова по-весело ще бъде.

Риби

Днес ще се чувствате така, както мислите. Съвсем малко ви е нужно, за погледнете в по-розови тонове на света. Половинката ви може да ви направи интересно предложение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама