Хороскоп за днес, 29 май 2023


Хороскоп за днес, 29 май 2023
Снимка: iStock

Овен

Този понеделник ви предстои да се впуснете в нещо ново. Дейността може да ви отвори врати за осъществяването на ваша мечта.

Телец

Днес някой ще ви даде повод да се почувствате желани и щастливи. Направете така, че това да се случва по-често.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 29 май - 4 юни 2023

Близнаци

През този ден ще имате всички поводи да се гордеете със себе си. Друг път не губете толкова време в съмнения за способностите си.

Рак

Този понеделник отворете сърцето си и дайте израз и свобода на всичко, което е в него. Мнозина ще се трогнат от уникалната ви същност.

Лъв

Днес ще трябва да се сблъскате с ярка проява на човешко несъвършенство. Не разчитайте изцяло на компетентността и здравия разум на другите.

Дева

Днешният ден ще бъде пълен с изненади, както приятни, така и не много. Във всеки случай е по-добре да отложите предварително планираните неща, защото няма да могат да бъдат преработени.

Везни

Днешните събития трябва да се приемат сериозно, дори и да ви карат да избухвате в неудържим смях. Още повече, че много скоро ще усетите последствията от тях.

Вижте още: Финансов хороскоп за лято 2023, ето кои зодии ще имат пари

Скорпион

През този ден самоизразяването ще бъде най-важното, от което ще имате нужда. Бъдете повече от това, което сте били до момента.

Стрелец

Този понеделник всичко около вас ще бъде красиво. Отделете му внимание и време. Не си губете деня в рутина и еднообразие.

Козирог

Това е ден, в който да потърсите твореца в себе си. Имате нужда от хоби, от изкуство, което да покажете най-доброто от вас.

Водолей

През този ден не се подавайте на суеверия. Нещата са такива, каквито са. Нищо друго не е от значение, освен вашите усилия.

Риби

Днес ще се случи нещо, което не сте очаквали. Опитайте се да подредите плановете си по такъв начин, че да могат да бъдат безболезнено преначертани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама