Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 29 май - 4 юни 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 29 май - 4 юни 2023
Снимка: iStock

ОВЕН - 31 МАЙ, СРЯДА

Изминалата седмица беше много натоварена в работен план за вас, но тази сряда ще ви се отплати за целия труд. Ще получите голям финансов бонус в службата или дори повишение.

ТЕЛЕЦ - 29 МАЙ, ПОНЕДЕЛНИК

През този ден Вселената ще ви даде цялата онази любов, за която милееше сърцето ви. Обвързаните представители на зодиака ще задълбочат връзката си и тя ще отиде на ново ниво, а необвързаните ще започнат отношения с много интересна личност.

Вижте още: Рязък обрат в живота на тези 2 зодии през юни 

БЛИЗНАЦИ - 2 ЮНИ, ПЕТЪК

Близнаци, петък ще ви донесе признателност и едно извинение от човек, на когато бяхте помогнали в миналото, но той така и не го оцени. Животът ви тръгва в нова мечтана посока.

РАК - 4 ЮНИ, НЕДЕЛЯ 

Раци, на 4 юни Вселената ще ви засипе с благодат. Ще прекарате почивния ден в компанията на близки приятели и една неочаквана покана за предстояща екскурзия ще ви вдъхнови. Не отказвайте, защото имате нужда от нови преживявания, за да се отървете от мрачните мисли.

ЛЪВ - 30 МАЙ, ВТОРНИК

Едно обаждане от човек, с когото прекъснахте отношенията си, но не ѝ чувствата, напълно ще преобърне плановете ви във вторник. Вие трябва да прецените дали да дадете шанс на този човек да се завърне в живота ви. На прага на лятото ще попадате в една любовна магия.

ДЕВА - 1 ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК

В първия ден от новия месец Вселената ще ви даде изобилие и сигурност на работното място. Ще разберете, че всичките ви притеснения във финансов план са били безпочвени. Започва много силен за вас период, усмихнете се!

Вижте още: Тази зодия ще е магнит за мъжете през юни 2023

ВЕЗНИ -  3 ЮНИ, СЪБОТА

Сърцето ви се беше свило от страх, че човекът до вас не ви е верен, но в събота всички тези съмнения ще се размият и вие ще получите едно обяснение в любов, което ще върне спокойствието ви в личен план.

СКОРПИОН - 31 МАЙ, СРЯДА

31 май ще ви донесе новина за един ваш проект, който дълго време не успявахте да реализирате и почти се бяхте отказали от него. Последният ден от месец май ви носи надеждата, че тази мечта ще бъде реализирана съвсем скоро.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за юни 2023

СТРЕЛЕЦ - 2 ЮНИ, ПЕТЪК

В последния работен ден от седмицата Вселената ще ви поздрави за успешно минат житейски изпит и добре научен урок, като ще сложи в краката ви победата на една битка, която смятахте, че сте загубили. 

КОЗИРОГ - 29 МАЙ, ПОНЕДЕЛНИК

За вас началото на работната седмица ще започне с важна новина за разрешаване на имотен спор във ваша полза или за предстояща смяна на жилището, за която от дълго време мечтаехте.

ВОДОЛЕЙ - 1 ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК 

Вселената има чувство за хумор и днес вие ще го изпитате на собствен гръб. На празника на детето щъркели ще кацнат на прозореца ви с благата вест за ново попълнение в семейството ви. 

РИБИ - 3 ЮНИ, СЪБОТА

От дълго време ви мъчеше един въпрос, чийто отговор не намирахте. В събота Вселената ще ви даде знак за него. Ако отворите сърцето си, ще успеете да чуете важни духовни напътствия, които животът ви дава. Късметът ще върви ръка за ръка с вас, така че се опитайте да се възползвате максимално. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама