Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 29 май - 4 юни 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 29 май - 4 юни 2023
Снимка: iStock

ОВЕН - 31 МАЙ, СРЯДА

Изминалата седмица беше много натоварена в работен план за вас, но тази сряда ще ви се отплати за целия труд. Ще получите голям финансов бонус в службата или дори повишение.

ТЕЛЕЦ - 29 МАЙ, ПОНЕДЕЛНИК

През този ден Вселената ще ви даде цялата онази любов, за която милееше сърцето ви. Обвързаните представители на зодиака ще задълбочат връзката си и тя ще отиде на ново ниво, а необвързаните ще започнат отношения с много интересна личност.

Вижте още: Рязък обрат в живота на тези 2 зодии през юни 

БЛИЗНАЦИ - 2 ЮНИ, ПЕТЪК

Близнаци, петък ще ви донесе признателност и едно извинение от човек, на когато бяхте помогнали в миналото, но той така и не го оцени. Животът ви тръгва в нова мечтана посока.

РАК - 4 ЮНИ, НЕДЕЛЯ 

Раци, на 4 юни Вселената ще ви засипе с благодат. Ще прекарате почивния ден в компанията на близки приятели и една неочаквана покана за предстояща екскурзия ще ви вдъхнови. Не отказвайте, защото имате нужда от нови преживявания, за да се отървете от мрачните мисли.

ЛЪВ - 30 МАЙ, ВТОРНИК

Едно обаждане от човек, с когото прекъснахте отношенията си, но не ѝ чувствата, напълно ще преобърне плановете ви във вторник. Вие трябва да прецените дали да дадете шанс на този човек да се завърне в живота ви. На прага на лятото ще попадате в една любовна магия.

ДЕВА - 1 ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК

В първия ден от новия месец Вселената ще ви даде изобилие и сигурност на работното място. Ще разберете, че всичките ви притеснения във финансов план са били безпочвени. Започва много силен за вас период, усмихнете се!

Вижте още: Тази зодия ще е магнит за мъжете през юни 2023

ВЕЗНИ -  3 ЮНИ, СЪБОТА

Сърцето ви се беше свило от страх, че човекът до вас не ви е верен, но в събота всички тези съмнения ще се размият и вие ще получите едно обяснение в любов, което ще върне спокойствието ви в личен план.

СКОРПИОН - 31 МАЙ, СРЯДА

31 май ще ви донесе новина за един ваш проект, който дълго време не успявахте да реализирате и почти се бяхте отказали от него. Последният ден от месец май ви носи надеждата, че тази мечта ще бъде реализирана съвсем скоро.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за юни 2023

СТРЕЛЕЦ - 2 ЮНИ, ПЕТЪК

В последния работен ден от седмицата Вселената ще ви поздрави за успешно минат житейски изпит и добре научен урок, като ще сложи в краката ви победата на една битка, която смятахте, че сте загубили. 

КОЗИРОГ - 29 МАЙ, ПОНЕДЕЛНИК

За вас началото на работната седмица ще започне с важна новина за разрешаване на имотен спор във ваша полза или за предстояща смяна на жилището, за която от дълго време мечтаехте.

ВОДОЛЕЙ - 1 ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК 

Вселената има чувство за хумор и днес вие ще го изпитате на собствен гръб. На празника на детето щъркели ще кацнат на прозореца ви с благата вест за ново попълнение в семейството ви. 

РИБИ - 3 ЮНИ, СЪБОТА

От дълго време ви мъчеше един въпрос, чийто отговор не намирахте. В събота Вселената ще ви даде знак за него. Ако отворите сърцето си, ще успеете да чуете важни духовни напътствия, които животът ви дава. Късметът ще върви ръка за ръка с вас, така че се опитайте да се възползвате максимално. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама