Тази зодия ще е магнит за мъжете през юни 2023


Тази зодия ще е магнит за мъжете през юни 2023
Снимка: Istock/Guliver

Месец юни ще има своята астрологична кралица на сексапила, която ще е истински магнит за мъжете. Най-вероятно именно през този месец необвързаните представителки на тази зодия ще срещнат своята сродна душа, а за обвързаните остава утешителната награда, че ще могат да пофлиртуват и да се къпят в мъжко внимание.

Вижте още: Тези 2 зодии да внимават, в края на май влизат в кармичен период

ТЕЛЕЦ

Мили представителки на зодия Телец, вие често сте доста подценявани, когато става дума за флирт, но това е напълно несправедливо, защото освен изключително подредени и целенасочени, вие винаги успявате да привлечете вниманието на набелязания партньор. Юни ще ви сложи в центъра на прожекторите, така че се гответе за голямо мъжко внимание, което върви ръка за ръка с женската злоба на конкурентките ви.

Вижте още: Край на каръка за тези 2 зодии, юни им носи пари и изобилие

В предстоящия месец вие ще излъчвате огромен сексапил за мъжкия пол, независимо дали сте в ефирна рокля, или с домашен анцуг и коса на опашка, отскочили бързо до магазина. Опитайте се сред многото ухажори да успеете да отсеете един качествен мъж, с когото може да постигнете мечтаната връзка, че защо не и брак до края на годината. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама