Тези 2 зодии да внимават, в края на май 2023 влизат в кармичен период


Тези 2 зодии да внимават, в края на май 2023 влизат в кармичен период
Снимка: iStock

Последната събота и неделя на месец май ще са особено важни за 2 зодии, които влизат в кармичен период. През тези два дни те ще се сблъскат и ще се наложи да изчистят проблеми, от които дълго време са бягали.

Вижте още: Най - щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22-28 май 2023

ДЕВА

През последните няколко месеца едно на пръв поглед дребно недоразумение в семейството ви прерасна в доста по-голям конфликт. Вие, Деви, макар че имате доста огнена природа и не се плашите лесно, предпочетохте този път да се правите, че няма нищо.

От 27.05 (събота) до 28.05 (неделя) вие влизате в кармичен период, който ще изкара наяве всичко неизказано и сега е време да действате максимално дипломатично, така че да изчистите напрежението. Тези кармични периоди не трябва винаги да се свързват с лоши събития, целта им е по-скоро да разчистват дела и отношения, за които ние не сме имали смелостта да се погрижим. Ако успеете да гледате на ситуацията по по-философски начин и не давате прекалено воля на емоциите си, всичко ще се нареди в положителна насока и ще усетите облекчение. 

Вижте още: Край на каръка за тези 2 зодии, юни им носи пари и изобилие

КОЗИРОГ

Козирози, ако имате заеми, сега е моментът да ги върнете, защото от 27.05 (събота) до 28.05. 2023 вашият знак влиза в кармичен период. Това е време, в което е много вероятно, ако ви дължат пари, да ви бъдат върнати по един или друг начин. Ако обаче вие дължите, ще е момент, в който вие ще бъдете принудени да се издължите. Всичко, което през последните месеци отлагахте, сега ще ви се струпа на главата, за да го разрешите. Кармичните периоди са като изпит, в който Вселената проверява какви уроци сме успели да вземем, така че се старайте да бъдете максимално балансирани и дипломатични дори и в най-заплетените предизвикателства, които ви поднася животът.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама