Край на каръка за тези 2 зодии, юни им носи пари и изобилие


Край на каръка за тези 2 зодии, юни им носи пари и изобилие
Снимка: iStock

Последните два месеца бяха особено трудни за две зодии, които се сблъскваха със стена при всеки техен опит за  развитие и ново начинание в живота. Имаха усещането, че както вземат пари, така буквално отиваха на вятъра. Усещането, че всичко върви срещу вас беше напълно вярно, но началото на юни обръща късмета ви и ръката на Вселената ви дава начален старт да сбъднете и най-смелите си мечти през летния сезон.

Вижте още: Големият ТАРО хороскоп за лято 2023

ЛЪВ

Толкова много работа през последните месеци, а толкова малко пари ви оставаха в джоба в края на месеца. От началото на юни вие влизате в абсолютен финансов подем. Много вероятно е да получите предложение за нова работа с много по-добро възнаграждение. Очаквайте големи парични доходи от проект, с който се бяхте занимавали преди време, но не получихте нищо от него. Ваши длъжници ще ви върнат взетото. В края на юни се разрешава имотен спор във ваша полза.

РИБИ  

Последните месеци вие бяхте по-продуктивни от всеки друг път в живота си. Точно сега, когато почти се бяхте отчаяли, че трудът ви е бил незабелязан, ще получите голяма финансова награда за усилията ви. Очаквайте повишение на заплатата или голям бонус към нея. В средата на юни ще получите покана за работа в чужбина. Не я отклонявайте веднага, а си помислете дали няма да бъде много полезна за бъдещето ви кариерно развитие. Не започвайте веднага да харчите пари за глезотии, а разчистете натрупаните сметки, които постоянно отлагахте. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама