Големият ТАРО хороскоп за лято 2023


Големият ТАРО хороскоп за лято 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

За вас лятото на 2023 ще бъде белязано от кариерно развитие. Имате изключително силна амбиция и хъс да покажете, че сте номер едно във всяко отношение, а вашата карта таро е на абсолютен лидер. Ще заемете място в работата си, за което дори не сте мечтали. Повишението в службата, разбира се, ще е свързано и със значително увеличение на заплата, но и с много повече натовареност, което не ви плаши по никакъв начин. Внимавайте само служебните успехи да не бъдат за сметка на интимния ви живот. Ако смятате, че това е вашият партньор, се опитвайте да балансирате максимално между работата и любовта. Ако обаче имате колебания за половинката си, то летният сезон е изключително подходящ да прекъснете отношения, от които не сте напълно доволни, защото в края на сезона имате идеални предпоставки да срещнете точния човек за вас.

ТЕЛЕЦ

Телци, още в началото на лятото ще усетите силна нужда от близките ви хора, които ви носят необходимия комфорт и спокойствие, за да се фокусирате върху сбъдването на най-големите ви мечти. Ако за останалите хора лятото се свързва с почивка, то за вас ще е свързано с много повече работа от предходните месеци на годината. Бъдете спокойни, целият труд, който ще хвърлите през горещите месеци, ще ви се отплати през есента. В края на юли, началото на август е много вероятно да се нанесете в ново жилище или да се разреши имотен спор във ваша полза. Несемейните е твърде вероятно да направят голяма крачка в личния си живот през месец юли. Важно е да обръщате по-често внимание на здравето си, като се запишете на някакъв по-лек спорт, защото цялата натовареност на периода може да се отрази негативно на тялото ви. Най-важният урок, който ще научите през това лято, е, че никой не може да ви вземе онова, което ви принадлежи. Ще видите сами колко нерви сте изхабили напразно. 

Вижте още: 3 брутални истини, които трябва да знаете за зодия Телец

БЛИЗНАЦИ

Вие как я мислихте, тя каква стана? По принцип сте свикнали да създавате бурии и урагани около себе си, а сега попадате във вихрушката на една толкова голяма любов, от която най-вероятно няма да излезете без брачна халка. Точно така, Близнаци, на вас лятото на 2023 ви носи онази голяма любов, за която само сте чели в книгите. Събитията в личния ви живот ще се случват толкова бързо, че е твърде възможно, ако започнете лятото двама, на есен да сте трима. Интензитетът в развитието на отношенията ще е толкова бърз, че няма да имате онова иначе любимо време за съмнения - правилно или неправилно е това. Отпуснете се и изживейте с отворено сърце цялата любовна магия, в която ще попаднете. Запомнете едно единствено правило, което ще е от изключителна важност за вас през летните месеци, а именно: щастието обича тишината!

РАК

Раци, лятото на 2023 връща в живота ви загубени приятелства и връзки. Един човек от миналото ви се връща и поставя на голямо изпитание сегашната ви връзка. Спомнете си добре защо затворихте една врата и си дайте сметка има ли смисъл да я отваряте отново. Ще възстановите отношения с прекъснати приятелства. Дава ви се втори шанс да върнете в живота си хора, на които сте държали много, но недоразумения са ви разделили. Наяве излизат ваши врагове, които умело се се криели зад широки усмивки. Началото на юни ще получите неочаквано голяма сума пари. Не се чудете дали ги заслужавате, Вселената знае на кой - кога и колко да даде. Не позволявайте на интриги да помрачат щастието ви, твърде много хора ви завиждат и се опитват да ви провокират по всевъзможни начини. Вложете енергията си в това да вървите по пътя, който сте избрали за себе си, а не я хабете за чужди грешки. Всеки рано или късно си научава урока!

ЛЪВ 

За вас това лято ще започне с щъркели, които носят най-хубавата вест за нов живот. В семейството ви ще се празнува радостната новина за предстоящата поява на нов член. Ще скъсате отношения с хора, за които от много време сте знаели, че не носят нищо положително в живота ви, но ви е било жал да им затворите вратата си. Имате цялата дързост и кураж да разчистите живота си от всички вредно, което не ви е давало възможност да продължите напред. В материално отношение ситуацията също ще се подобри и е много възможно да получите странични доходи. Периодът е изключително добър за стартиране на нови проекти. Не се притеснявайте дори да изпадате в трудни ситуации, ще усещате невидимата ръка на съдбата, която ще ви изкарва и от най-заплетените конфликти. Не отказвайте помощ, защото всяко добро, което правите през лятото, ще ви се върне, когато вие попаднете в трудни дни.

Вижте още: Ето кой двойки зодии имат най-щастлив брак

ДЕВА 

Вие бяхте изпаднали в пълно отчаяние около ваши бизнес проекти, но още в началото на лятото ще усетите как всичко започва да се нарежда сякаш с вълшебна пръчка. Ще изтрезнеете в преценката си за един човек, който беше на път да разбие семейството ви, и ще си дадете сметка за истински важните неща. Една екскурзия ще върне романтиката в отношенията ви. Необвързаните представители на знака ще попаднат в любовната магия на човек, когото познават от много време, но сега ще видят с други очи. През месец август е важно да мерите приказките си, защото е много възможно да изречете думи, за които ще съжалявате. Най-важно за летния период е да фокусирате мислите си върху това, което искате да ви се случи, а не върху това, което не искате да ви се случи, защото през този период Вселената ще чува по-силно от всякога всеки ваш страх и всяка ваша мечта.

ВЕЗНИ 

Няма нищо, което да ви спре да сбъднете мечтите си. Вие имате цялата амбиция и сила, а в комбинация с невидимата ръка на съдбата ще постигнете върхове в личния и професионалния живот, за които дори не сте мечтали. Около вас има много хора, които ще се опитат да ви спънат, но всъщност ще ви дават още по-добра засилка към успеха. Бедете щедри с всеки, който има нужда и ще усещате щедростта на Вселената към вас. Ще се изправите пред семеен конфликт, който от много дълго време се правите, че не съществува, но лятото ще се наложи да го изчистите. Бъдете честни и премерени, за да излезете максимално чисти от тази заплетен ситуация. Един заем ще ви бъде върнат, не е задължително да става въпрос за пари, може да бъде и в духовната сфера. Най-важното, което трябва да запомните през това лято, е, че никое добро не остава незабелязано.

СКОРПИОН  

Любовта не винаги е драматична, понякога е споделена и спокойна. Точно такава ще ви връхлети през лятото на 2023, Скорпиони. Вие сте царици на драмата, но това лято ще ви научи да се чувствате добре, когато просто се обичате. Необвързаните представители на зодията е много възможно да срещнат своята сродна душа в средата на юни по напълно неочакван начин - на опашката в магазина или на приятелско събиране, на което не сте имали желание да отидете. Интуицията ви се засилва изключително силно и ще имате много пророчески сънища, в които Вселената ще ви дава знаци. Още в началото на лято изхвърлете от дома си всякакви предмети от хора,  с които не общувате, защото те задържат енергията ви като в блато. В края на сезона ще стартирате проект, който в последната една година нямаше никакво развитие и вие почти се бяхте отказали.

Вижте още Тези 2 зодии ще се сгодят през май 2023

СТРЕЛЕЦ

Вие по принцип обожавате адреналина и лятото на 2023 ще ви го даде с пълна сила. Екстремните преживявания обаче ще са на любовния фронт. Ще сте изправени пред избора да прекъснете една скучна връзка, която ви носи изключителна сигурност, за да започнете друга, в която ще намерите цялата палитра от емоции, за които жадувате, но не знаете какъв ще бъде изходът от нея. Един човек ще ви заблуди много в материалната сфера и сега иска или не ще трябва да ви се разплати. Още в началото на лятото ще усетите огромен прилив на енергия и ако не го насочите в правилна посока, рискувате да ви задуши. Избягвайте да споделяте ваши лични проблеми с много приятели, защото в началото на есента ще разберете, че между тях е била скрита змия. През август ще ви поканят на екзотична екскурзия, колкото и работа да имате, отменете я и си починете, защото есента ще ви затрупа с много ангажименти, които ще се наложи да свършите.

КОЗИРОГ

За вас лятото на 2023 година ще е свързано с материално благополучие. Пари ще ви дебнат от всеки ъгъл. Много възможно е да спечелите имотен спор и да си върнете нещо, което ви е било взето неправомерно. Пред вас ще се открие възможност да започнете нова работа или да се издигнете в старата. Планирайте лятната си отпуска за юли, защото месец август ще ви затрупа с непредвидена работа. Средата на юли ще изпрати в живота ви един нов човек, който напълно ще преобърне представите ви за любовта. Обвързаните представители на зодия Козирог ще имат огромно желание да флиртуват, но трябва да бъдат много внимателни, защото половинката им им е вдигнала мерника. Ще се изправите пред сложен морален казус с ваш роднина - не влизайте в излишни конфликти, а се опитайте максимално философски да излезете от ситуацията. Това, което посеете през лятото, ще жънете през есента. 

Вижте още: Тези 3 зодии ще се къпят пари през май 2023

ВОДОЛЕЙ

Още в началото на лято ще ви залее толкова силна творческа енергия, че ще ви хрумнат идеи, от които самите вие ще сте изненади. Цялото лято ще мине под знака на материалните придобивки. Юни ще ви даде силна интуиция къде можете да инвестирате и да рискувате и къде е добре да залагате на сигурното. Месец август ще ви носи неочаквано предложение за работа в чужбина. Не беше ли точно това, за което мечтаехте? На любовния фронт обаче не всичко ще бъде толкова спокойно, една стара любов ще се завърне отново в живота ви и ще буди чувства, които мислехте, че вече не съществуват. Дайте си ясна сметка какви са новите приоритети в живота ви и има ли място за този човек в сегашните ви планове. Ако имате заеми, е добре да се издължите още в началото на лятото, за да освободите енергията на нови финансови постъпления в живота ви. Не забравяйте, че вие сте тези, които ковете съдбата си.

РИБИ

Още в началото на сезона ще пръскате сексапил и няма да оставате незабелязани дори когато отивате до магазина. Успехите на работното място, които започнаха от края на пролетта, ще продължат с пълна сила и през лятото. Най-важно е точно сега да не се главозамайвате, а да продължите да сте концентрирани в крайните резултати, към които се стремите от много дълго време. В любовен план лятото на 2023 ще ви постави в дилема - дали да прекъснете една връзка, която ви носи спокойствие, но не усещате онези пеперуди в стомаха, и да дадете шанс на един човек, към когото изпитвате огромна емоция, но не ѝ необходимата сигурност.      

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама