Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22-28 май 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22-28 май 2023
Снимка: iStock

ОВЕН - 23 МАЙ, ВТОРНИК

Радостна вест в семейството ще озари седмицата с положителната енергия. Може да става въпрос за бременност или сватба. Ще видите, че макар големите ви страхове по тези въпрос, Вселената си има собствен ход на събитията и опасенията ви са били безпочвени.

ТЕЛЕЦ - 22 МАЙ, ПОНЕДЕЛНИК

Сключване на успешна имотна сделка или разрешаване на казус, свързан с жилище, което трябваше да разделите с роднините си, ще свали огромен товар от плещите ви. Просто вярвайте в доброто и ще се убедите сами, че то винаги побеждава.

Вижте още: Тези две зодии ще срещнат сродната с душа до края на май 2023

БЛИЗНАЦИ - 28 МАЙ, НЕДЕЛЯ 

Измъчваха ви големи страхове на любовния фронт, имахте съмнения дали половинката ви е готова за сериозни отношения. През неделния ден ще разберете, че партньорът ви не просто ви обича, ами е готов да ви даде целия свят.

РАК - 26 МАЙ, ПЕТЪК

В петък ще излезете от заплетена ситуация, сериозен конфликт във вашето семейство ще бъде разрешен. Вземете необходимия урок и просто продължете напред, без да натяквате на човека до вас за случилото се.

ЛЪВ - 24 МАЙ, СРЯДА

В сряда една съдбовна среща със стар приятел от миналото ви напълно ще промени хода на събитията. Може да не усетите промяната веднага, но тя ще има благоприятен ефект в живота ви в дългосрочен план. Вселената винаги знае кого и кога да върне в живота ни. Доверете ѝ се!

ДЕВА - 27 МАЙ, СЪБОТА 

Бяхте убедени, че един близък до сърцето ви човек ви е изключил от живота си, но в събота той отново ще потърси път към вас. Вселената винаги събира сърца, които се обичат, независимо от времето и обстоятелствата. 

ВЕЗНИ - 25 МАЙ, ЧЕТВЪРТЪК

В четвъртък късметът ви се развързва и всичко в работата ви, която беше изпаднала в тотален застой, ще потръгне. Много възможно е да получите увеличение на заплатата или пък дори да получите предложение за нова работа. 

СКОПИОН - 27 МАЙ, СЪБОТА

Съботата ви зарежда с огромно количество любов, която смятахте, че липсва напълно в живота ви. Много възможно е именно в почивния ден да срещнете вашата мечтана половинка, че защо не и бъдещия ви брачен партньор. Никога не забравяйте, че преди изгрев слънце е най-тъмно.

Вижте още: Големият ТАРО хороскоп за лято 2023 

СТРЕЛЕЦ - 22 МАЙ, ПОНЕДЕЛНИК

Един човек ви беше обещал материална помощ, която така и не ви даде. Днес ще разрешите много сериозен материален въпрос. Твърде възможно е да разберете, че скоро ще имате възможност да се сдобиете с ново жилище. Вселената чува всяко обещание и знае на кой кога да даде и на кой кога да вземе.

КОЗИРОГ - 27 МАЙ, СЪБОТА 

Съботният ден ще ви срещне с подходящите хора на много неочаквано място. Ще разберете истини, които напълно ще променят хода на събитията. Картите ще падат и вие ще осъзнавате кой човек трябва да премахнете от живота си, за да потръгнат проектите ви. 

ВОДОЛЕЙ - 24 МАЙ, СРЯДА

Ще спечелите от лотарията на живота. В сряда Вселената ще изсипе върху вас цялото си изобилие. Ще получите неочаквано голяма сума пари, която ще ви помогне да изчистите задължения, а ѝ да планирате мечтаната лятна почивка.

РИБИ - 28 МАЙ, НЕДЕЛЯ

Неделята ще ви донесе цялата необходима любов, за която сърцето ви жадуваше в последно време. Един човек, когото много наранихте, сам ще поиска да се върне в живота ви. Там, където има любов, има и прошка - сега не е време за его, просто се извинете от сърце и продължете напред. Нали точно това искахте?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама