Тези две зодии ще срещнат сродната си душа до края на май 2023


Тези две зодии ще срещнат сродната си душа до края на май 2023
Снимка: iStock/Guliver

Ако за всички нас месец май е дъждовен, то при тези 2 зодии ще има слънце, но в любовния им живот. Тези зодиакални знаци имат най-голям шанс да срещнат сродната си душа до края на май 2023.

Вижте още: 3 брутални истини, които трябва да знаете за зодия Телец

ДЕВА

Никой не успява да види, че зад привидно строгия ви вид на решителна жена се крие едно момиче, което просто иска да усети любовта. В края на месеца звездите в хороскопа ви се нареждат, затова независимо дали емоционално сте готови, или не, в живота ви връхлита една голяма любов. Някои я наричат "сляпата неделя", други "стрелата на Купидон", а съдбата "сродна душа". Колкото ѝ да се бяхте настроили, че животът ви ще мине по онзи сив, но удобен за вас начин, то Вселената има съвсем други планове за вас.  

Вижте още: Ето кои двойки зодии имат най-щастлив брак

КОЗИРОГ

Независимо дали сте във връзка, или не, вие все усещате една празнота, сякаш липсва най-важното парче в пъзела. В края на месец май ще срещнете един нов човек, който напълно ще разбие рутинната, с която бяхте свикнали. За необвързаните това е дълго чакания лек срещу самотата в душата им. За обвързаните, които попадат в плен на една любовна магия, ще бъде изключително изпитание на приоритети. Да избереш своето щастие или това на човека до теб и каква е цената на този морален казус ви предстои да разберете през следващите месеци. Всяка любов носи уроци!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама