Хороскоп за днес, 29 септември


Хороскоп за днес, 29 септември
Снимка: iStock

Овен

Този четвъртък не си правете излишни илюзии, но и не стойте със скръстени ръце. Придържайте се към рутинните си задължения. Това е ден на умереността.

Телец

През този ден може да възникнат някои противоречия между вас и партньора ви. Помислете да ли не сте първоизточника на спора. Ако не сте честни със себе си няма как да се оправят нещата.

Късметче за всяка зодия за 29 септември

Близнаци

Този четвъртък се опитайте да бъдете пестеливи. Ако спазвате ясно границите, няма да претърпите загуби, но наистина трябва да действате разумно особено при покупки, свързани с електроника.

Рак

Днес на хоризонта ще просветне. Трябва да сте разбрали, че вече нямате право на грешки. Ако не сте - ще разберете, но може да е късно.

Лъв

Днес Съдбата ще ви поднесе някои истини. Колкото по-бързо ги приемете, толкова по-добре за вас. Много е важно да не се обвинявате за нищо. Това е ден за приемане.

Любовно пожелание за 29 септември според зодията

Дева

През този ден не си отказвайте в нищо. Денят е изцяло за вас и може да грабите с пълни шепи. Поне половината от полученото вече сте си го платили.

Везни

Денят няма да ви разочарова. Много общуване и с точните хора в най-подходящото време и когато най-много имате нужда от това. Кой е като вас!

Скорпион

Днес се обадете на онези приятели, които толкова много ви липсват. Проверете графика си и запишете срещите. Оставете достатъчно време, за да се наговорите на воля.

12 причини жената Козирог да е толкова специална

Стрелец

Днес не бъдете много настоятелни, особено в отношенията с любимия човек. Всеки има нужда от глътка въздух и сега е точно такъв момент за партньора ви. Осигурете му го.

Козирог

Този четвъртък ще ви се наложи да положите усилия, за да се разбирате с другите. Ако сметнете, че не ви е наложително просто предприемете една самостоятелна разходка. За нея не ви е необходим никой.

Любовен хороскоп за октомври 2022

Водолей

Още от сутринта направете така, че  да предприемете по-сериозна тактика на поведение. Ако сте ръководител на група, раздайте задачите на служителите си своевременно.

Риби

Това е ден на оправданите надежди и сбъднатите мечти. Другата ви задача е да не бъдете прекалено критични към себе си, а и към близките ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама