Любовен хороскоп за октомври 2022


Любовен хороскоп за октомври 2022
Снимка: iStock

Овен

Най-важният урок, който ще трябва да научите през този есенен месец, е да не се връщате към миналото си. Ако сте самотни в любовта – може би трябва да проявите повече активност, ако харесвате някого.

Телец

Във връзките си ще се наложи да проявявате повече толерантност и търпение. Искате да демонстрирате всичките си качества и положителни страни, но това може да отблъсне половинката или евентуалните бъдещи партньори. През октомври може да се каже, че ще ви завладее нов трепет, но той по-скоро ще има духовен характер. Дори и романсът да не се превърне в нещо сериозно, тази връзка ще остави положителна следа в душата ви.

Близнаци

В любовта започва нов период, който ще бъде наситен с активни дейности и промени. Може да се каже, че всички усилия, които сте положили през изминалите метни месеци, едва сега ще започнат да дават резултати. Някои Близнаци ще се решат на важни стъпки като сключване на брак или създаване на семейство, докато други ще вземат решение, че трябва да продължат самостоятелно живота си.

8 знака, че най-после сте във връзката, която заслужавате

Рак

Раците ще трябва да научат важен урок – всяко действие има своето равно по сила противодействие. Ако се опитвате твърде силно да задържите любимия човек до вас, то вероятността той да се отдръпне е много по-голяма. Започнете да оставяте нещата да се случват, не насилвайте събитията и ще успеете да намерите баланса в любовния си живот.

Лъв

Октомврийският месечен хороскоп вещае, че периодът ще ви донесе грандиозни събития. Някои от тях ще ви "подкосят коленете", но със сигурност няма да ви е скучно. Ако пък имате човек до себе си, може да направите така желаните промени в дома.

Ако един мъж наистина ви иска в живота си, той ще направи всичко, за да ви има

Дева

Не е нужно да доказвате нищо на никого. Ако нямате енергия за социални или сексуални дейности, просто не се насилвайте, без значение какво мислят другите. Дайте си време да установите има ли проблем "по трасето" и преминете към действие, когато се почувствате сигурни.

Везни

Иска ви се усетите някаква нова тръпка, прилив на адреналин. Това може да бъде доста опасно за връзката ви, защото интересът ви към сексуалните експерименти не се ограничава само с пози и места. По-добре насочете енергията си към половинката, отколкото да бленувате за някой трети човек.

Скорпион

Голяма част от Скорпионите ще започнат да търсят нещо повече в секса, освен приятно прекарване. За едни това може да бъде духовна връзка, а за други бебе. Хубавото е, че във всички случаи ще получите разбиране и подкрепа.

25 вечни любовни съвета, които да следвате

Стрелец

Ако наистина искате да срещнете сродната си душа, забравете за всички представи, списъци, изисквания и пренаредете вътрешния си свят. Някои от старите ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Много е важно този път да ги разрешите кардинално.

Козирог

Бъдете умни и не се връзвайте на всичко, което някой ви казва. Любовта ви трябва да е награда и да се печели трудно - не давайте лесно сърцето си, въпреки че ще се опитат да ви го "откраднат" с всички средства. Преценете дали си струва. 

Зодиите с нова работа през октомври

Водолей

Всичко е добре, когато свършва добре. Не се притеснявайте за нищо, защото през октомври всичко ще бъде спокойно като застинало езеро, в това число и разпилените ви емоции. А обектът на вашите желания може да се окаже доста любопитна личност... Имайте търпение!

Риби

От опит глава не боли! Дайте шанс на желанията си и опознайте човека, който се опитва да стигне до вас. Никога не знаеш кога и къде можеш да срещнеш своята половинка. Бъдете отворени към нови хора и не бъдете изненадани, ако на хоризонта се появят цели два обекта, от които да избирате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама