25 вечни любовни съвета, които да следвате


25 вечни любовни съвета, които да следвате
Снимка: iStock

Всички искаме да сме щастливи в любовен план, но често допускаме едни и същи грешки. Ако следвате тези съвети, ще постигнете хармония във връзката си.

1. Не прикривайте това, което чувствате, освен ако не искате един ден да избухнете. Ако това се случи, ще сте предизвикали скрита омраза към себе си и към човека, от когото сте крили чувствата си.

2. Не се променяйте заради никого. Ако обичате нещо в себе си, "подхранвайте" го, независимо дали човекът, с когото излизате, се чувства застрашен от него. Ако е така, нека се цупи. Продължете да го правите заради себе си, защото единственият човек, с когото винаги ще бъдете, сте самите вие.

3. Вие сте ваш собствен проект, а не нечий друг. Не го забравяйте.

4. Не се поддавайте на подчинение. Бъдете твърди. Харизмата много често е манипулация, облечена в изискан костюм. Ако попаднете под това заклинание, каквато и любов да получите, наистина ще бъде само любов към това, което той е създал във вас. Тези, които имат нужда да се чувстват силни, също отчаяно търсят увереност.

5. Ревността никога не трябва да ви ласкае. Ревността също никога не намалява. Всяка ревност, с която се сблъскате в началото, приемете, че ще стане по-голяма и по-лоша. Приемете, че ще създаде емоционален хаос. Приемете, че ще разбие повече сърцето ви. Приемете, че това ще сломи духа ви. Трябва ли да си го причинявате заради някого? Никога!

6. Ако още в началото поставите под въпрос една връзка, просто няма смисъл да продължавате. Това, в което се съмнявате в началото, винаги ще ви следва. Всъщност съмнението само се засилва. Не предавайте инстинкта си.

7. Ако се хванете да играете игрички, седнете и се запитайте какво наистина се случва. Какво означава това за вас? Защо се е стигнало до това? Ако това са вашите чувства, потопете се. Чувствата идват и си отиват. Освен това чувствата, които нашите истории вдъхват в нас, в крайна сметка са това, което изгражда нашия характер.

8. Не се страхувайте да се почувствате съкрушени. Страхувайте се да живеете живот, в който сърцето ви никога не е било разбито, защото това е бледо съществуване. Така че, ако сте отдали сърцето си на някого, не се самоограничавайте, пропускайки вълнуващи емоции. Предизвикайте себе си. Но ако вашата почтеност е заложена на карта, си тръгнете, докато можете. Заради никоя връзка не си струва да загубите целостта си.

9. Ако се чувствате несигурни заради нещо, опитайте се да разберете защо. Ако не можете да осъзнаете нещо, не се отказвайте, докато не постигнете желаното. Но ако продължите да се събуждате, разяждани от несигурност, бъдете внимателни. Ако сте подозрителни към партньора си, ще разберете, защото първоначалното ви безпокойство ще се превърне в стрес, паника и презрение. Доверете се на любов, която е толкова честна, че никога няма да предизвика несигурност във вас.

10. Избягвайте рутината, докато сте във връзка. Така желанието ще изгори.

Вижте още: 3 начина да върнете страстта във връзката си

11. Не трупайте и очаквания, тъй като високите очакванията рядко стават реалност.

12. Внимавайте на какво точно се възхищавате в другите и се наслаждавайте на това признание. Направете си добра услуга. Създайте пространство, в което тези възхитителни качества да оживеят.

13. Идеализмът е за нервните. Нетърпеливата любов никога не осигурява арена за любовта.

14. Не се заблуждавайте от приказките, че сте някакво перфектно момиче. Чувствайте се поласкани, но останете здраво стъпили на земята. Идеални хора има само във фантазиите. Мъжете могат да преследват такива жени, но да ги "хванат" и да се обвържат с тях? Дори да се случи такова нещо, биха се комплексирали в тяхно присъствие. Дори жените имат нужда от нещо, което постоянно да преследват.

15. Физическото привличане е важно.

16. Обърнете внимание на начина, по който се целувате. Целувките са начинът, по който говорим за връзката си с пълна прозрачност.

17. Не се страхувайте гласно да изразявате мнението си.

18. Няма точна формула за успешна връзка. Обичайте, както само вие можете да обичате.

19. Ако имате чувството, че някой контролира всяко ваше решение, бъдете внимателни. Неминуемо дори неговият чар ще успее да ви нарани. Такъв тип мъже не са престъпници, но все пак внимавайте.

Вижте още: Качествата на мъжа, с когото можете да изградите истински здрава връзка

20. Не се пришпорвайте. Всичко се случва, когато трябва.

21. Представата за вас като двойка често може да засенчи дали сте влюбени в действителния човек, а не само в това, което двамата представлявате или изглеждате. Не поставяйте етикети. Младите винаги се влюбват отначало в егото си. Просто се уверете, че в крайна сметка ще се откажете и ще се развиете отвъд капаните на завистта и егото.

22. Не се съобразявайте с ничий график. Не сте роби. Между другото, вие също имате задължения към себе си.

23. Не приемайте ролята на жертва или не бъдете празно платно. Празното платно е лесна мишена. Бъдете верни на себе си.

24. Това, което всички вече обичат във вас, трябва да бъде качество, на което човекът, с когото излизате, също се възхищава и цени. Ако чувствате, че това качество се минимизира или пренебрегва, вероятно ще почувствате, че с течение на времето сте се изгубили в тази връзка. А познавате ли някой, който обича да се чувства изгубен?

25. След като сте в мир сами със себе си, можете разумно да се отдадете на любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама