Зодиите, които ще открият любовта в последните дни на септември


Зодиите, които ще открият любовта в последните дни на септември
Снимка: iStock

В края на септември представителите на 3 зодии ще срещнат дългоочакваната любов. Някои от тях дори е възможно да вземат решение за брак.

Близнаци

Представителите на този знак ще сложат край на краткосрочна връзка и ще решат, че вече е време да открият любовта. Те ще се спрат на подходящ кандидат, към когото отдавна изпитват романтични чувства. В бъдеще Близнаците няма да съжаляват за направения избор.

Как обича жената Скорпион

Рак

Раците не могат да си представят живота си без любов и романтика. В края на септември чувствата им ще излязат на преден план и те ще открият любовта по-бързо, отколкото предполагат.

Зодиите, които ще бъдат най-щастливи в последната седмица на септември

Скорпион

Представителите на този знак отделят много време и усилия за реализация на професионални цели и задачи. В края на септември те ще осъзнаят, че в живота им присъства само работата и може би това е тяхната съдба. Но Вселената има съвсем други планове за тях и ще ги срещне със сродната им душа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама