8 знака, че най-после сте във връзката, която заслужавате


8 знака, че най-после сте във връзката, която заслужавате
Снимка: iStock

Не е лесно да бъдете във връзка, в която сте щастливи 100% от времето, ако това изобщо е възможно. Взаимоотношенията идват с компромиси, спорове и разочарования. Но когато усещането за комфорт и лекота е по-силно от другите емоции, знаете, че най-накрая сте намерили връзката, която заслужавате. Ето 8 знака, че това е така.

1. Нещата, които имат значение за вас, имат значение и за него

Не е нужно да имате еднакви хобита и интереси, но когато сте във връзката, която заслужавате, нещата, които са важни за вас, имат значение и за вашия партньор.

2. Чува ви

Не е задължително да помни всяка ваша дума, но със сигурност е от значение да знаете, че той наистина ви чува и обръща внимание на малките неща, които са важни за вас. Неща, които ви носят както радост, така и тъга.

Вижте още: Ако не искате да отблъснете своя любим мъж, НЕ правете тези неща

3. Можете открито да говорите за проблемите си

Всички отношения имат предизвикателства и битки, но е важно да говорите за нещата, които ви притесняват или ви карат да се чувствате неудобно. Ако сте във връзката, която заслужавате, няма да се страхувате да говорите за тях, притеснявайки се, че ще разстроите партньора си.

4. Нямате нужда от планове, за да се забавлявате

В началото искате постоянно да излизате на срещи и да пътувате заедно, но след като се почувствате по-комфортно във връзката си, започвате да сте доволни просто да се мотаете вкъщи, без да правите нищо. Хубаво ви е да сте в компанията един на друг и нямате нужда от нещо специално, за да бъдете щастливи.

5. Той държи на думата си

Може да е покана или обещание да поправи нещо, но той го спазва. Представата за съвместен живот със сигурност звучи невероятно, но да държи на думата си е по-важно в дългосрочен план.

6. Внимавате за границите на другия

От съществено значение е да познавате, признавате и уважавате границите на другия от самото начало. Трябва да можете да кажете "не", без да се чувствате виновни и да положите усилия да излезете от зоната си на комфорт, вместо да се инатите.

Вижте още: Преди да поискате годеж, прочетете това

7. Вашите приоритети са важни и за двама ви

Не е важно да имате едни и същи интереси и хобита, но ако той обича да играе видео игри, трябва да сте съгласни с това. Ако имате различни духовни вярвания, не е нужно да ги променяте, за да угодите на другия. Ако можете да се разберете и приемете един друг, знайте, че сте във връзката, която заслужавате.

8. Вие сте негов приоритет

Отнема време и практика, за да превърнете някого в равностойна и важна част от живота ви. Когато сте във връзката, която заслужавате, вие ставате приоритети един на друг. Трябва взаимно да го показвате с действия, не само с думи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама