Хороскоп за днес, 29 септември 2023


Хороскоп за днес, 29 септември 2023
Снимка: Istock

На 29 септември 2023 г. някои от зодиите ще трябва да положат сериозни усилия, за да усмирят емоциите си. Какъв ще бъде денят на Пълнолунието вижте в дневния хороскоп за петък. 

Овен

Ако имате лош ден в живота си, това не означава, че винаги ще е така. Може би просто някъде бъркате. Премислете действията си. 

Телец

Днес целта ще оправдае средствата, които са ви предоставени и с които разполагате. Много ще ви бъде простено, ако постигнете резултати, но трябва да побързате.

Близнаци

Днес всичко, което правите, трябва да бъде изключително разумно и да не крие ни най-малък риск. Всички действия, свързани с финансите, трябва да са чисто практични. Вслушайте се в гласа на здравия разум.

Рак

Склонни сте да приемате отговорностите си твърде сериозно. Разбира се, вие носите до известна степен отговорност за случващото се, но това не означава, че всичко трябва да се приема толкова трагично. 

Лъв

Днес изгоден за вас съюз може да се разпадне заради дреболия. Бъдете внимателни - ако не сте съгласни по даден въпрос, по-добре е да скриете това обстоятелство.

Дева

Това е ден, в който да се отърсите от страха. Не бъдете прекалено съмняващи се в себе си. Това няма да ви помогне по никакъв начин.

Везни

Това е ден, в който да усмирите емоциите си. Няма да ви  е лесно, но ако не го направите ще ви бъде много по-трудно в бъдеще.

Скорпион

Днес ще трябва да промените решението си в движение. Сега е моментът да проявите своята адаптивност и гъвкавост. 

Стрелец

Такова качество като нерешителността не ви е особено присъщо, но всичко може да се случи. Може да се наложи да отложите някои задачи, но все пак това е по-добре, отколкото да разваляте впечатлението си за себе си.

Козирог 

Днес е денят, в който можете да очаквате да се случи всичко, което пожелаете. Най-безобидният вариант може би е да пренаредите мебелите в апартамента.

Водолей

Склонни сте безмилостно да се изтощавате с работа. Време да помислите добре дали може да продължавате в същия дух или да си дадете сериозна почивка.

Риби

Днес трябва да сте скромни, сдържани и спокойни. Прекарайте деня в движение и съзерцание, но не се откъсвайте съвсем от реалността. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама