Хороскоп за днес, 3 декември 2022


Хороскоп за днес, 3 декември 2022
Снимка: iStock

Овен

През този ден някой може да се опита да ви ядоса. Не оставайте на емоциите. Ако може излезе от помещението и се разходете навън. 

Телец

Тази събота не си затваряйте очите за някои истини. По-добре е да ги разберете сега, за  да планирате бъдещето си разумно.

Близнаци

През този ден положете усилия, за да приключите нещо, което отдавна ви тормози. Ще се учудите колко бързо ще се справите. 

Рак

Тази събота ви очакват приключения, достойни за филм. Заслужавате цялото щастие, което ви се случва - не се съмнявайте и за миг в това. 

Лъв

Днес ще бъдете изправени пред труден избор в любовта. Не си правете сметки без кръчмаря, заложете на истинските чувства.

Дева

Днес бъдете скромни във всяко едно отношение . Не бъдете високомерни, не си позволявайте да манипулирате и използвате хората за постигането на вашите цели.

Везни

Денят ви е даден да уловите уникалността на малките неща. В работата преди да предприемете каквото и да било срещу някого се замислете как бихте постъпили, ако бяхте на негово място.

Скорпион

Фактът, че се чувствате добре няма да означава, че не вършите  неща, които не би трябвало да правите и че няма да ви бъде поискана сметка за тях. Спазвайте правилата.

Стрелец

Ако днес ви се прииска да правите нещо, свързано с изкуство,  дори да не сте се занимавали с него преди, не се притеснявайте да опитате. Възможно е дори новото ви занимание да ви донесе прилични доходи.

Козирог

Денят не е удачен за хазартни игри или финансови начинания. Пазете материалните си ресурси. Ако имате нужда от пари назаем, опитайте се да отложите покупката, за да се справите сами.

Водолей

Днес доброто ви настроение ще помогне за затопляне на отношенията ви с вашата половинка. Заемете се със здравето и формата ви и започнете курсове по йога или се абонирайте за фитнес клуб.

Риби

Тази събота ви предстои битка. Помислете добре каква да е тактиката. Опитайте с добро и загриженост. Само така ще я спечелите. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама