Хороскоп за днес, 31 май


Хороскоп за днес, 31 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес преди всичко ще трябва да правите компромиси. Във всеки случай това ще е много по-добре, отколкото да влизате в открити конфликти.

Телец

Хората около вас няма да са много благосклонни към вас и вината за това няма да е само тяхна. Вие не трябва да показвате истинските си чувства, защото това ще се отрази още по-зле на отношенията.

Късметче за всяка зодия за 31 май

Близнаци

Този вторник е много вероятно всичките ви предположения да се окажат истина. Ако е така, започнете да действате без никакво отлагане на момента. Не чакайте повече доказателства.

Рак

Днес рискувате да направите крачки, които са прекалено големи за вас. Точно от тук произлизат и всичките проблеми. Дайте си сметка за възможностите си и действайте спрямо тях.

Любовно пожелание за 31 май според зодията

Лъв

Днес не се уповавайте на никакви условности. Трябва да разглеждате всичко в сегашно време. Забравете за думи като: "дали" или "сега". Можете напълно да разчитате на интуицията си.

Дева

През този ден не мислете за неща, които не можете да промените. Опитайте нещо, което ви се струва немислимо и тогава може би нещата ще се получат. Да губите време, като упорствате – не си струва.

Везни

Слушайте внимателно какво ви казват, но не се ограничавайте само в смисъла на думите. Има огромно значение тонът, с който са казани и начинът, по който е направено. Също така обърнете внимание на това какво говори лицето.

Месечен любовен хороскоп за юни 2022

Скорпион

Никаква връзка не може да бъде построена на основата на подчинението. Дайте свобода на партньора си и самите вие се насладете на тази връзка. Ако не го направите, само ще си мислите, че имате сериозна връзка.

Стрелец

През този ден не закъснявайте за срещи. Сега те ще са прекалено важни, за да си позволите да внесете дори нотка лошо впечатление.

Няколко принципа на продуктивната самота

Козирог

Правете разлика между помощ, която се оказва на човек в нужда и поощряване на безотговорното поведение. Ако не направите тази разлика, просто ще ви се качат на главата, ако вече не са го направили.

Водолей

През този ден ще получите неочакван подарък. Не е задължително да откликвате със същото, но може да помислите за реванш.

Никой няма възможността да се върне в миналото, за да го промени, но всеки може да започне отначало и да пренапише своята история

Риби

През този ден ще имате сили за двама. Това не означава да вложите всичко в работата. Оставете си време и сили за любимите ви дейности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама