Хороскоп за днес, 6 януари


Хороскоп за днес, 6 януари
Снимка: iStock

Овен

През този ден направете нещо необичайно. Имате нужда да освежите ежедневието си с нетипична дейност. Когато я усвоите - открийте нова!

Телец

Това е ден, в който сериозно и отговорно да набележите плановете си за новата година. Изберете дейност достатъчно сериозна, но и достатъчно желана за вас.

Близнаци

Потърсете това, което търсите в себе си, а не в околните. Ще се учудите колко бързо ще придобиете исканото. Превърнете този начин на действие в навик.

ЗАБАВЕН ШОПСКИ ХОРОСКОП

Рак

Този четвъртък потърсете щастието в тишината и простичките неща. Обещайте си, че през новата години те ще присъстват по-често в живота ви.

Лъв

Това е ден за изненади. Колкото повече са от ваша страна към близките ви, толкова повече гарантирате добрите отношения за бъдещето ви.

Дева

Това е ден, в който да си дадете сметка накъде искате да се развива връзката ви. Ако имате сериозни намерения - споделете ги с партньора ви.

Везни

Днес трябва да държите на мнението си. Отстоявайте интересите си. Ако пренебрегнете принципите си, плановете ви може съществено да се променят.

Скорпион

Основното ви притеснение днес ще бъде мнението на останалите, а то изобщо не трябва да ви интересува. Следователно няма за какво да се притеснявате.

Стрелец

Не позволявайте на външни влияния да разрушат, създаденото до този момент от вас. Проявете максимална степен на осъзнатост.

Козирог

Този четвъртък бъдете внимателни и с храната. Не правете експерименти с развалени ястия или екзотични блюда, които не сте опитвали до този момент.

Водолей

Оставете догадките и съмненията за някой друг. Винаги може да се намери повод за терзания, но това не е никак плодотворно. Отпуснете се е и действайте според реалността.

Риби

Потърсете информация по въпрос, който ви вълнува - възможно от най-много източници. Послушайте и интуицията ви преди да формирате мнение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама