Хороскоп за днес, 7 декември 2023


Хороскоп за днес, 7 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии този четвъртък, 7 декември 2023.

Овен

Овни, този четвъртък възможностите пред вас ще се редуват една след друга. Решете се да се възползвате поне от една, не губете време в чудене, за да не останете с празни ръце.

Телец

Този четвъртък не бързайте с изводите. Нещо ще ви разочарова, но то е само малка част от живота ви, който е толкова ярък!

Вижте още: Изчислете вашето щастливо число и разберете какво ви очаква през 2024

Близнаци

Всичко, което ви се стори прекалено странно днес, ще има своята уникална стойност. Не подминавайте и не отхвърляйте дори най-шантавата идея.

Вижте още: Съвет за всяка зодия за декември 2023

Рак

Раци, през този ден ваш близък ще ви даде ценен урок. Постъпката му може да изглежда като отхвърляне, но всъщност ще е тласък към самостоятелността ви.

Лъв

През този ден вашето самочувствие рискува да зависи от някой друг. Не допускайте това да се случва, нито сега - нито, когато и да било друг път.

Дева

През този ден нечия липса особено силно ще нарани сърцето ви. От вас зависи кога и колко време този човек да е до вас - направете първата крачка.

Везни

През този ден ще завоювате нечие сърце. Това, разбира се, ще ви донесе съответните приятни моменти, но  не забравяйте и за отговорностите.

Скорпион

Денят е подходящ за започване на всякакви дела, свързани с работата, дома, градината, личните отношения. Изхвърлете всичко ненужно.

Стрелец

Стрелци, през този ден дори много близък човек да ви помоли за помощ за нещо битово - откажете и дори се опитайте да разубедите него самия.

Вижте още: Финансов хороскоп за всяка зодия за декември 2023

Козирог

Днес си поставяйте постижими цели. Дори да ангажирате цяла армия от помощници няма да успеете да покорите всички върхове, които сте си набелязали. А най-добре зарежете всичко и излезте навън с приятели.

Водолей

Помощта е хубаво нещо и няма нищо срамно в това и вие да я получавате от време на време. Признайте пред себе си, че ще е по-добре да си поделите тежестта. Така ще ви остане повече време за вас, а и ще спестите средства.

Риби

Риби, денят предполага разнообразни занимания. Може да се почувствате уморени от смяната на ролите, но едва ли ще го осъзнаете, тъй като вдъхновението ще ви е обзело изцяло. Сега е много важно да сте позитивни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама